Beoordelingen van Bella Italia Bezorg Zwartsluis

Recente recensies van Bella Italia Bezorg Zwartsluis

4 sterren na 178 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen niet op afgesproken tijd dat blijkt heel normaal te zijn toen ik belde wasr ze bleven konden ze wel binnen een paar minuten er zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rand van de pizza te hard en deels verbrand. Rest van de pizza heerlijk, heeft goed gesmaakt.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was mooi optijd

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten bij Bella Italia is altijd geweldig lekker. Nu nog makkelijker te bestellen via de website. Bezorging keurig netjes en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurt lang voordat je het is hebt. Wel lekker

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

2x online besteld , waardeloos !1x verkeerde bestelling 1x bestelling van 3 pizza 1,5 uur te laat !!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heel goed, alleen had ik zonder uitjes over de spareribs besteld en er zat toch wat overheen. Om half zes online besteld, om half zeven de bestelling ingesteld, 10 over zeven wordt het bezorgd. Dit kan verbeterd worden!!!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze keer weer prima voor mekaar en erg lekker

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

+ Heerlijk gegeten en ik vind het een plus dat jullie tegenwoordig bezorgen in warmhoud tas waardoor het eten duidelijk warmer aankomt. - bezorgtijd : ik had om 17:57 besteld en kon als eerstvolgende besteltijd kiezen voor 19:20 maar toen er om 19:50 nog niks was maar even gebeld uiteindelijk is de bestelling om 19:57 geleverd en dat is bijna 40 minuten later

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk niks op of aan te merken gewoon goed 👍

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer erg lekker gegeten! Alles was goed gaar, warm en alles compleet.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

als pizza's aankomen ligt alles naar 1 kant en 1 kant is gewoon dubbel gevouwen dit is niet de 1e x

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim een uur te laat en wanneer je belt krijg je te horen binnen 2 minuten mevrouw. Wat uiteindelijk nog 20 minuten duurt.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte goed maar het was gewoon jammer dat het koud was het was meer als een uur toelaat ik neem aan dat wij de laatsten waren en dat het daarom koud was

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede snelle levering, erg lekker,

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was 2 uur te laat. Lauw en was niet compleet.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was een uur te laat! En niet meer warm/heet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te laat , niet warm, en geen aardappelen of frites meegeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Drie kwartier te laat. Ja we hebben t druk zegt de bezorger en de man die telefoon beantwoorde was ronduit onbeleefd. Pizza shoarma was lauw warm. Erg jammer we zijn beter gewend.

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg slecht!!!! Koud eten en erg slappe aardappelen. * Bezorgen was anderhalfuur later snap dat het glad is maar bel dan even dat het later wordt of haal het bezorgen er helemaal uit 06-23501687 Gerralt 06-16762089 Max

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam 25 minuten te laat, en ze hadden geen kruidenboter en sausjes geleverd. Dus gebeld en sausjes kwamen weer 20 minuten later maar toen waren we al uitgegeven. Eten was wel héérlijk.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg lekker en stond mooi op tijd klaar. Alleen per ongeluk de saus vergeten bij te voegen die we erbij hebben besteld.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima service, heerlijk gegeten! Bestellen online is ideaal! Ga ik zeker vaker doen!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was erg vriendelijk maar 1.15 uur te laat Kapsalon was koud maar wel lekker. Pizza hebben we wel eens smakelijker gehad

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke shoarma schotel gegeten.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uur te laat

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi optijd eten erg goed prijs kwaliteit verhouding goed helaas snel koud mogelijk dat dit door de bezorg afstand kwam.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke en snelle bezorging en een goede prijs-kwaliteit verhouding.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Antonio en zijn personeel zijn altijd super vriendelijk en heel erg gastvrij. Goede klanten en bezorgservice & bovendien nog heerlijk eten ook.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Slecht, heel slecht. Niet gekregen wat ik besteld had, plus 45 minuten langer moeten wachten op mijn bestelling. Zeker geen aanrader dit!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, maar ruim 40 min moeten wachten op bestelling. Veel te druk in de zaak, niet Coronaproof. Dit was zeker niet de 1e keer, er moet meer structuur komen! Beter om geen tijd neer te zetten, maar gebeld te worden als bestelling bijna klaar is. Hiervoor iemand extra in te zetten op de drukke uren.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima. De organisatie was echter een drama. Online besteld om af te halen op bepaalde tijd (al voor 18.00 uur!). Vervolgens nog een uur staan wachten met veel te veel mensen. Erg jammer. Organisatie moet en kan beter. Online bestellingen rollen binnen en tussendoor komen allemaal telefonische bestellingen waardoor er totaal geen overzicht meer is over wie en wat aan de beurt is. Snap best dat het druk is door lock-down en avondklok maar als je vol zit moet je niet meer verkopen als je het niet waar kan maken. Op de online-tool staat keurig aangegeven wanneer het vol is. Ook mensen die later hadden besteld lopen eerder weer de deur uit. Als we niet al hadden betaald was ik al lang weer weggelopen. Eerdere online bestellingen zijn wel goed gegaan.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, en lekker eten zoals normaal is bij antonio

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke shoarma schotel gegeten!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd. Goede producten. Alleen op het verkeerde adres aangebeld🙈

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is super. Helaas zijn ze altijd te laat met bezorgen

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spare ribs was een stuk wat donker /droog. Sla niet zo vers. Aardappeltjes en meeste spare ribs hot heerlijk Mooi op tijd en warm.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super voor elkaar en precies op tijd!) Spareribs super mals, zo van het bot af.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor Corona aten wij met enige regelmaat bij Bella Italia. Afgelopen zondag maar eens besloten om online te bestellen. Was verrassend: De volledige kaart met allerlei opties al dan niet toe te voegen! Afhaal tijdstip ingevuld en het eten kwam uit de keuken toen ik binnenkwam om het op te halen. Prima (en lekker!)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere pizza prosciutto en pasta arrabiata gehad. Heel erg jummy en snel klaar :)

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza. Jammer jullie te laat waren, volgende keer misschien een berichtje uit doen als het uit loop.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de aangegeven tijd bezorgd en heerlijk van smaak. Aanrader

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowaar een keer op tijd bezorgt en niet ruim een uur te laat. Viel bijna van de stoel maar ag ook wel eens gezegd worden.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging 50 min. Te laat. Maar het eten was heerlijk.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e x besteld. Weer 45 min te laat. Nu nooit weer

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed bij Bella italia, En ja heb zelf de naam bedacht en bestaat nog steeds geweldig

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op afgesproken tijd. Helaas was de pizza niet meer heel warm. Was wel weer super lekker. Had aangegeven contant te betalen maar moest toch met pin. Was in principe geen punt.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was wel lekker maar niet meer heet hij was warm maar werd al snel lauw.i en het kip gerecht was heet en erg lekker.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden doorgegeven dat we het eten wilden ontvangen om 18.30 uur. Het werd om 18.00 uur bezorgd. Dat zorgde ervoor dat de helft van de familie dus koud eten had want nog niet iedereen was thuis om 18.00 uur. Erg zonde van het geld. Kwaliteit van het eten was wel goed.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd koud gebracht en 3 kwartier later dan de opgegeven tijd. Wachttijd was toen al 50 min. Wij zijn beter gewend van jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

19.00 zou het bezorgd worden 20.00 was het er pas Tip! Bel de klant als het later wordt

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd Alles warm En erg lekker:)

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger moet een navigatie systeem kopen

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was goed. Bezorging was wederom te laat. Vorige keer ook. Het gaat hier echt om ruim 45 minuten later als opgegeven. Moet iets aan gedaan worden

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed alleen helaas was de helft koud wat ik niet van jullie gewend ben!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging is heel slecht al om 12.00 uur smiddag besteld . Dat het eten om 17.50 uur gebracht kon worden na een half uur gebeld komt er aan na meer dan 1 uur weer gebeld waar ons eten bleef toen was het er na 5 min. Erg slecht die bezorging meer mensen aan nemen om te bezorgen

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles weer prima voor mekaar en erg lekker.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is zoals altijd lekker. Zoals bijna altijd is er weer wat vergeten waar ik wel voor heb betaald. In dit geval de extra sauzen. Standaard bij Bella Italia: *lekker eten *extreem lange wachttijd tot het eten er is *bijna nooit een complete bestelling, er mist altijd wel iets

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna gren KAAS zo ale ik harley to gevoegd duurde 1.5uur tot dat imand kwas teren op de site stond in 20min bezorgt

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza's maar friet was helemaal slap en doorweekt, gebeld, nieuwe gekregen ook weer slap en doorweekt. Bezorging 20 minuten te laat aanwezig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service. Makkelijk via de site besteld en betaald. Handig ook het vak voor opmerkingen! En super op tijd bezorgd. 18:06 besteld en 18:52 stond de bezorger voor de deur en het eten was heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben tevreden

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was erg laat zou om 18:10 bezorgd worden en kwam 19:40 aan je raad het al was ook steen koud niet te eten meer kon zo de bak in en als je dan bel en er over klaag zeggen sorry is erg druk nou sorry van mijn kant stond echt 18:10 en niet dat het koud bezorgd zou worden dus geen aanrader daar te bestellen

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, warm, lekker, veel. Heel goed .

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit. Lekker met extra's die ik niet had verwacht. Overtroffen verwachtingen dus!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd Goed en lekker

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel later dan afgesproken volgens de bestelling, kwaliteit heb ik wel eens beter gehad, nu gemiddeld

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker, wat mij betreft had het vlees wel wat warmer mogen zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hadden rond 1845 besteld zou het eten er om 1930 zijn niet dus kwam pas ff na 20.00 had verwacht dat er wel een pitabroodje bij mijn schotel doner zou zitten niet dus maar verder was het eten wel aardig

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was jammer genoeg koud.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect geregeld. Toppie

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks drukte op tijd bezorgd.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

7 pizza's besteld, snel klaar en goede kwaliteit. bij telefonisch overleg vriendelijk geholpen.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en nog heet. Netjes verzorgd. Prima zoals altijd!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goede service

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken zijn wij zeer tevreden. Nu was de bezorging een half uur te laat 19.10u i.p.v. 18.40u), waardoor we koud eten hadden. Pizza en spareribs kun je redelijk opwarmen, maar patat en pita kaas is niet zo lekker..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

veel te laat bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super weer!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. En mooi optijd.👍

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. De salade is niet helemaal mijn ding

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppers!! Het smaakte heerlijk! We zijn nog aan het nagenieten

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weeeeeeer HEERLIJK

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, zeer vriendelijk personeel :)

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helft van eten was koud , bezorging zou 17.40 er zijn maar was er pas een uur later. Wat warm was was goed te eten.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Hadden eind van de middag besteld en keurig op tijd klaar en heerlijk eten.

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer heerlijk gesmuld van de lekkernijen! Top service/ kwaliteit.

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd, prima warme maaltijd.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren zo goed als koud.... Niet fijn Bella!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, maar het eten werd ruim 2 uur na de beloofde bezorgtijd geleverd. 3 keer met bezorger moeten bellen voordat het er eindelijk was.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 1 uur en 10 min te laat. Dan bel je op waar het eten blijft en word je niet serieus genomen heel jammer. Eten was ook lauw dus niet lekker meer zonde van zoveel geld.....

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uur te laat en bestelling niet volledig

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Niet van die natte vette pizza's. Goed belegd en keuze mogelijkheden genoeg voor extra ingrediënten

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en het eten was heerlijk.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik hal hier regelmatig een heel goede portie Hot Ribs af, nooit teleurgesteld geweest, altijd vriendelijke mensen en lekker eten.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde ontzettend lang, aan de telefoon smoesjes dat er er zo aan kwam. Toen het er eindelijk was, al het eten lauw tot koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was meestal gewoon goed , helaas deze keer na 2,5 uur achter mijn bestelling moeten aan bellen of het nog bezorgd ging worden de eigenaar zelf beloofde mij dat de bezorger onderweg was maar na nog een uur wachten verscheen er pas een bezorgen

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Drie kwartier te vroeg.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4 uur wachten op eten, nee geen grap

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

echt 4 uur op het eten gewacht en de extra bestelde uiensaus ontbrak.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17.25 besteld 20.00 uur hadden we het in huis. En bestelling niet compleet. Gebeld en word na gebracht. Nou we zijn nu 1 1/2 uur verder en het is er nog niet. Maar weet wel bestel hier nooit weer in weekend

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna een uur te laat en pizza’s koud. Was mijn eerste keer zo en meteen de laatste

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 25 minuten later dan aangegeven. Helaas was oa de pizza al flink afgekoeld. Smaak verder prima

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat wat is geleverd behoorlijk afgekoeld is. Maar ging net om het te eten. Anders moest de trom eraan te pas komen. Eten op zich was goed te eten. Bij de digi bestelling kon je aangeven met welk biljet (contant geld) je wilde betalen. Ik ga aan briefje van 50. Euro. Komt de loopman aan de deur, wilde hrt briefje van 50 overhandigen. Zegt deze dat kan niet heb geen wisselgeld. Vreemde communicatie dus. Had nog een briefje van 20 euro, dat kon deze nog wel teruggeven zei deze. Maar uiteindelijk kreeg ik 4,50 terug terwijl ik 5 euro terug moest krijg. Kortom had gevraagd om deze 50 eurocent in de brieven bus te doen. Helaas tot op heden nog geen 50 eurocent gezien. Ik kan wel stellen zo wordt je wel besodemieterd waar je bij staat. Als deze zo 50 klanten per keer doet, heb je mooi extra inkomsten. Jammer dat het zo moet gaan. Weet nog niet of ik nog wel daar ga bestellen.!!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte goed! Op tijd bezorgd en gerechten waren warm. Top!

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs prima. Pizza: geen kappertjes, wel besteld. Bodem licht aangebrand en niet super warm

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veeel te laaaat

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza bezorgtijden was 19.15 uur, na nog extra gebeld te hebben kregen we de pizza om 20.20 bezorgd. Zeer jammer dat de afgesproken tijd niet lijkt te lukken. Daardoor zin in Pizza zeer gedaald. Pizza’s waren ook niet super warm meer... Waarom lukt het niet op de afgesproken tijd met nieuwe bestel mogelijkheid zou dit toch moeten lukken.... lukt immers elders ook

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren lauw, 2,5 uur moeten wachten terwijl er zsm was ingevuld. Kapsalon was goed. Beetje tegenvaller, maar bij mijn weten is dit standaard.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mooie website. Duidelijk en gebruiksvriendelijk. Service dus bezorging prima. Ben zeer tevreden en de maaltijd was voortreffelijk.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer matig eten, bezorger niet eeg vriendelijk

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op maandagavond rond 19:00 uur besteld. Na ongeveer 20 minuutjes was het eten er al. Het was warm, voldoende en heerlijk. Lekker gegeten.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd gebracht. Eten was goed. Wel jammer dat de aanvulling niet gelezen word. We hadden namelijk ananas op de pizza gevraagd en niet gekregen. Ook de aardappelen waren niet extra doorbakken. Dus graag wel aanvulling lezen, voor de rest was het prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Koude pizza, aardappels waren nog wel oke. Maar geen 2e keer weer

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ANANAS was niet goed meer aardappel schijfjes was niet goed GEKRUIT

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bezorging, wij lagen met onze boot in de haven, netjes op tijd op de aangegeven plek.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topi

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was laat en niet compleet, Na een half uur de rest van bestelling ontvangen deze aardappelschijfjes waren slap. De pizza’s waren koud! Er werd verteld dat de rest van de bestelling gratis was maar hier hadden we al voor betaald.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en binnen de tijd van de bezorgtijd

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat heel weinig kaas op de pizza en hij was al behoorlijk afgekoeld. Hebben een uur moeten wachten.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer eens een uur later dan de afgesproken tijd en het vlees was weer minder hoe meer je er kom hoe minder je krijg voor je geld ik ben er klaar mee

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel slecht, we kregen niet wat we hadden besteld, vervolgens moesten we zelf nieuwe bestelling ophalen terwijl we gewoon elke keer betalen voor het bezorgen, maar voor de 5e keer op rij al verkeerd is. Tenslot komen we zelf onze nieuwe bestelling ophalen maar worden we helemaal uitgebekt door de eigenaar dat hij er klaar mee is en blablabla, heel onrespectvol terwijl hun het fout doen en het staat wel goed op de bon is gewoon een kwestie van lezen. Laatste keer dat we hier hebben besteld

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten ruim 1,5 uur wachten op onze pizza's dat was onacceptabel lang

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hele late bezorging en het eten was njet te vreten.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Extreem lang moeten wachten. 2 uur Kwalieit was weel prima

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zaten op de boot en hebben online pizza besteld. Goede extra beschrijving erbij. Was niet zo moeilijk want er is hier maar 1 passantenplek, en er lagen maar 3boten. Pizza's kwamen erg laat, waren koud, en de sla die erbij besteld was warm omdat deze in dezelfde plastic zak bevonden. Jammer. 28 euro teveel!

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben gisteren 2 uur op ons eten moeten wachten, en toen het kwam was het lauw, dus voor ons geen goede ervaring. En dit was niet de eerste keer helaas.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur gewacht tot het eten bezorgd was. Na 1.5 uur gebeld en te horen gekregen dat het eten er binnen enkele seconden kon zijn, vervolgens dus nog een half uur moeten wachten. Pizza’s waren koud bij bezorging. Kapsalon kip gekregen terwijl kalf besteld was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zondagavond 09-08-2020. Om18:10 uur besteld en om 21:15 gekregen. Meerdere malen gebeld maar elke keer werd er gezegd dat het onderweg was . Begrijp dat het druk was maar informeer de klanten dat het langer gaat duren en Ier van het kastje naar de muur sturen .😳

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld en gelijk betaald, na 12 x bellen en 3,5 uur wachten kwam dan eindelijk ons eten. Daarna de volgende teleurstelling want de bestelling klopte helemaal niet. We konden zelf nog met de auto En tas met verkeerde eten er heen rijden Om dan eindelijk na 4,5 uur het juiste eten op te halen. Wij bestellen hier nooit meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s die rond 18.15 uur bezorgd zouden worden pas tegen 20.30 uur leveren, dat is op zijn zachtst gezegd nogal een tegenvaller. Als je dan ook nog nauwelijks bereikbaar bent en die keren dat we jullie wel te pakken krijgen alleen een ‘we zijn onderweg’ antwoorden, dan heb je een slechte recensie verdiend. Daar doet de prima smaak van de pizza’s niets aan af. Jullie zouden kunnen investeren in snellere vervoersmiddelen of bezorgers met een beter richtingsgevoel. Maar voor ons had een betere/prettigere communicatie al veel gescheeld. Wees gewoon eerlijk, zeg dat je het niet redt en verzin geen slechte excuses. Dan hadden wij een beetje gebaald maar wel zonder boosheid onze pizza’s kunnen eten. En een betere recensie kunnen schrijven.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima georganiseerd en keurig op tijd klaar.heerlijke pizza’s

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te laat en niet heel erg warm, wel lekker.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld bestelling 2.5uur te laat.. bestelling mist de helft de na levering zou er binnen 15min zijn duurde nog een uur, waarna de bezorger zei dat het niet betaald was terwijl dat wel was.

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was keurig op tijd klaar. Alleen miste ik de pita broodjes, dat was jammer.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was twintig minuten te laat, belde aan bij de buren. Ik was net op tijd om hem tegen te houden toen hij wilde wegrijden, na zijn telefoontje.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwart voor 5 besteld voor bezorging om 6 uur. Kwart voor 7 gebeld, was onderweg, rond half 8 nog een keer gebeld, waren ze er mee bezig want het was druk... uiteindelijk kwart voor 8 het eten gekregen... 🧐

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer teleurgesteld over kwaliteit van het eten. De kebab was totaal niet gekruid zelfs geen zout en peper en smaakte naar niks. De pizza bolognese leek meer een uien pizza. Bolognese was ver te zoeken en veel te veel ui zat erop. Bestelling was ook niet klaar toen ik op de afgesproken tijd kwam ophalen. En jullie mogen ook meer aandacht hebben voor de Corona maatregelen (afstand! Geen desinfecterende gel etc)

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slecht bevallen. Besteld om 17.57 uur en eten werd pas gebracht om 19.50 uur. Terwijl ik gevraagd had om 18.45 uur. Eten was koud en smakeloos. Ik had met iDeal betaald maar dat doe ik dus niet weer. Anders had ik de bezorger en het eten weg gestuurd.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

duurt te lang was koud

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker, redelijke prijs, goede snelle levering

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Anderhalf uur moeten wachten. Voor 6u besteld, kreeg de pizza,s pas om half 8. Ook mooie smoesjes. Eerst dat er niemand thuis was. Later dat de bezorger het adres niet kon vinden. En uiteindelijk was zn tomtom kapot....? Dankje wel Bella voor de Lekkere koude pizza,s!! 1 ding weet ik wel. Ze zijn een klant kwijt!

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

3 pizza's waren zeer geslaagd, en de ribs waren ook heerlijk :) als we weer eens in de buurt zijn komen we zeker weten weer langs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De shoarma was zeer goed allen niet warm mee maar lauw en het broodje cheeseburger ws een afknapper steenkoud en een taai broodje met zure mayonaise saté die je daar krijg zijn lapjes vlees met dunnen satésaus (bruin water) en wederom ook weer koud en de afstand is maar 8 km

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel goed en lekker

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker , ruim voldoende. Porties patat mogen wel wat kleiner.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwartiertje extra wachttijd met ophalen, maar dat maakte de kip döner dubbel en dwars goed, was erg mals en goed van smaak!

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Naar lang wachten toch het eten gekregen dit was koud. Gebeld met Bella en samen tot een oplossing kunnen komen Daarna heerlijk gegeten

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel goed

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima hoeveelheid heerlijk eten! Mooi op het afgesproken tijdstip klaar!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Dat het meer dan 2 uur heeft geduurd is nog niet zo heel erg, maar dat er dan ook nog eens verkeerde pizza's bij zaten.... tip: bel mensen op als ze iets komen afhalen waarvan je weet dat het nog lang niet klaar is. Als je het niet aan kunt, neem dan ook geen bestellingen meer op van pizza's.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Top en zo doorgaan hoop dat ik er nooit meer ziek van wordt

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, stond klaar toen we kwamen ophalen. ( was allemaal nog warm ) Topzaak en topservice. Gezellige medewerkers