Beoordelingen van Bella Italia Bezorg Zwartsluis

Recente recensies van Bella Italia Bezorg Zwartsluis

4 sterren na 24 reviews

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld bestelling 2.5uur te laat.. bestelling mist de helft de na levering zou er binnen 15min zijn duurde nog een uur, waarna de bezorger zei dat het niet betaald was terwijl dat wel was.

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was keurig op tijd klaar. Alleen miste ik de pita broodjes, dat was jammer.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was twintig minuten te laat, belde aan bij de buren. Ik was net op tijd om hem tegen te houden toen hij wilde wegrijden, na zijn telefoontje.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwart voor 5 besteld voor bezorging om 6 uur. Kwart voor 7 gebeld, was onderweg, rond half 8 nog een keer gebeld, waren ze er mee bezig want het was druk... uiteindelijk kwart voor 8 het eten gekregen... 🧐

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer teleurgesteld over kwaliteit van het eten. De kebab was totaal niet gekruid zelfs geen zout en peper en smaakte naar niks. De pizza bolognese leek meer een uien pizza. Bolognese was ver te zoeken en veel te veel ui zat erop. Bestelling was ook niet klaar toen ik op de afgesproken tijd kwam ophalen. En jullie mogen ook meer aandacht hebben voor de Corona maatregelen (afstand! Geen desinfecterende gel etc)

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slecht bevallen. Besteld om 17.57 uur en eten werd pas gebracht om 19.50 uur. Terwijl ik gevraagd had om 18.45 uur. Eten was koud en smakeloos. Ik had met iDeal betaald maar dat doe ik dus niet weer. Anders had ik de bezorger en het eten weg gestuurd.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

duurt te lang was koud

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker, redelijke prijs, goede snelle levering

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Anderhalf uur moeten wachten. Voor 6u besteld, kreeg de pizza,s pas om half 8. Ook mooie smoesjes. Eerst dat er niemand thuis was. Later dat de bezorger het adres niet kon vinden. En uiteindelijk was zn tomtom kapot....? Dankje wel Bella voor de Lekkere koude pizza,s!! 1 ding weet ik wel. Ze zijn een klant kwijt!

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

3 pizza's waren zeer geslaagd, en de ribs waren ook heerlijk :) als we weer eens in de buurt zijn komen we zeker weten weer langs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De shoarma was zeer goed allen niet warm mee maar lauw en het broodje cheeseburger ws een afknapper steenkoud en een taai broodje met zure mayonaise saté die je daar krijg zijn lapjes vlees met dunnen satésaus (bruin water) en wederom ook weer koud en de afstand is maar 8 km

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel goed en lekker

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker , ruim voldoende. Porties patat mogen wel wat kleiner.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwartiertje extra wachttijd met ophalen, maar dat maakte de kip döner dubbel en dwars goed, was erg mals en goed van smaak!

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Naar lang wachten toch het eten gekregen dit was koud. Gebeld met Bella en samen tot een oplossing kunnen komen Daarna heerlijk gegeten

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel goed

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima hoeveelheid heerlijk eten! Mooi op het afgesproken tijdstip klaar!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Dat het meer dan 2 uur heeft geduurd is nog niet zo heel erg, maar dat er dan ook nog eens verkeerde pizza's bij zaten.... tip: bel mensen op als ze iets komen afhalen waarvan je weet dat het nog lang niet klaar is. Als je het niet aan kunt, neem dan ook geen bestellingen meer op van pizza's.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Top en zo doorgaan hoop dat ik er nooit meer ziek van wordt

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, stond klaar toen we kwamen ophalen. ( was allemaal nog warm ) Topzaak en topservice. Gezellige medewerkers