Bewertungen von Bella Italia Bezorg Zwartsluis

Neue Beurteilungen

4.0
Kevin Wardenier
Heute

Altijd hartstikke goed! Persoonlijke favoriet :-)

Torensma
Gestern

Helaas een uur later bezorgd dan de bedoeling was..

Krabbe
26 Juni 2022

We hadden 1 patat en 1 aardappeltjes zonder zout besteld. We kregen helees met zout alleen maar.

Chantal
25 Juni 2022

Het vlees was goed. Erg jammer dat het zo vroeg kwam. We hadden express een tijd uitgekozen dat onze kinderen op bed lagen, maar het kwam 3 kwartier eerder. Waardoor de aardappeltjes niet meer te eten waren tegen de tijd dat wij er aantoe waren. Die 3,50 bezorgkosten zijn niet gebruikt om naar ons toe te rijden, maar er is gewoon een combinatieritje gemaakt. Ik zou niet heel snel weer bestellen hierdoor.

Leusink
20 Juni 2022

Heerlijk gegeten!

J
18 Juni 2022

Spareribs waren goed en lekker warm al was men 30 minuten later dan gepland

Jasper
18 Juni 2022

Het eten was zoals gewoonlijk lekker. Helaas was het eten een uur te laat.

Paula
12 Juni 2022
Yvonne
9 Juni 2022

Ruim half uur later dan bezorgtijden. Patat is de laatste tijd slap. Spareribs prima en pizza’s ook.

Altena
8 Juni 2022

We hebben voor 9 personen eten besteld en snachts hadden er 5 van de 9 mensen last van buikpijn. Dus voor ons eerst geen bella weer.

Robert
6 Juni 2022

Kwaliteit is goed. Bezorging voor de 4e keer te laat, maar liefst 1,5 uur. Was fijn geweest als er tussendoor een update was geweest. Jammer.

Emma
6 Juni 2022

Bestelling geplaatst met tijdsblok 18.00-18.15u. Uiteindelijk na 2 keer bellen, is het om 20.10u bezorgd. Helaas was het eten al half koud, waardoor de kwaliteit minder was. Toen wij 2 keer contact zochten met jullie, werd de eerste keer zo de verbinding verbroken toen ik vroeg waar het eten bleef. De 2e keer werd verteld dat ze onderweg waren. Het heeft toen alsnog 40 minuten geduurd voordat het er was. De meneer die de telefoon aannam, was helaas erg onvriendelijk, liet je niet uitspreken en kapt het direct af. Ik kan mij voorstellen dat met feestdagen het erg druk is, maar maak dan de keuze om niet te bezorgen en zorg dat dit duidelijk ergens omschreven is...

Vd Berg
5 Juni 2022

Online besteld, was precies op tijd klaar. Pizza’s waren goed. Bij de Lamahcun miste de salade, dat was echt jammer.

Doevelaar
1 Juni 2022

Het eten was koud. De deksel zat aan de lasagne.

jaco
30 Mai 2022

was koud

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Danny Kalf
28 Mai 2022

Besteld via de app en 20 min later stond het voor mij klaar. Zoals gebruikelijk altijd goed bij Bella Italia

Spijkerman
22 Mai 2022
Jelle
22 Mai 2022

20 minuten wachten op een online bestelling waarna in ook nog eens de cola mocht afrekenen

Deze keer niet blij
21 Mai 2022

45 minuten te laat. Pizza was lauw. Het ging zo goed met op tijd bezorgen. Lukt het niet om op tijd te bezorgen? Informeer je klanten even.

Henk Jan Breman
20 Mai 2022

Eten was erg koud

Rene
16 Mai 2022

Zeer goed en lekker eten en binnen de tijd bezorgd prima zaak

M de jong
12 Mai 2022

Pizza was niet naar wens... ei, paar plakjes ipv een heel ei op de pizza.... Hamblokjes waren 2 plakken ham..... viel me dit de vorige keer een hele andere pizza was....

J
5 Mai 2022

Zoals gewoonlijk te laat bezorgd, klein bakje (slechte) pepersaus en nog duurder gemaakt ook. Slappe, smakeloze aardappelschijfjes. En dan in het dorp zelf nog een euro bezorgkosten durven te vragen ook. Wij wijken uit naar wannerperveen, ribhouse, geweldige spareribs, vriendelijk personeel en betaalbaar.

Nathalie
5 Mai 2022

Prima. Alleen aardapschijfjes waren nog rauw. 😆

H.
4 Mai 2022
Hendriks
3 Mai 2022
Torensma
29 April 2022

Mooi optijd bezorgd, jammer dat de extra’s bij 1 pizza er niet op zaten..

Ola
24 April 2022

Kapsalon echt klain en koud

Andrzej
24 April 2022

The best !!!

Gerard
17 April 2022

Heerlijk en keurig op tijd klaar.

Leeuw
9 April 2022

Het waren lekkere pizza's. En de bestelling was precies optijd.

Anoniem
8 April 2022

Eten was er na ander half uur nog steeds niet patat was koud

Erna Steggink
2 April 2022

Was niet erg warm

Anoniem...
2 April 2022

Ze waren veelste laat met bezorgen en het eten van mijn man was koud en de patat en aardappeltjes hadden teveel kruiden was niet lekker. En als je ze belt waar het eten blijft zeggen ze ja mevrouw nog 5 min dan zijn ze er wel en dan duurt het nog dik een half uur voor ze er zijn. Nee ga hier nooit meer bestelden

Meeuwissen
1 April 2022
H
31 MĂ€rz 2022

Heel erg lang moeten wachten, en koud eten!

Woud
29 MĂ€rz 2022

Twee keer besteld twee keer 2,5 uur gewacht, de eerste keer de sausen vergeten en de twee keer een scherp stuk plastic in het eten van een bewaardoos, en geen vriendelijke telefoon medewerker, erg terleurstellend

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Yvonne
27 MĂ€rz 2022

We hadden om 23:07 besteld en het was om 23.30 thuis bezorg. Goeie service!

Piet
26 MĂ€rz 2022

Kan warmer

Boxum
25 MĂ€rz 2022

Pizza bella besteld zonder champignons en paprika Schotel shoarma zonder champignons met kaas Helaas pizza met champignons en paprika en schotel shoarma met champignons en zonder kaas

Jos
19 MĂ€rz 2022

Eerste keer besteld bij dit restaurant, maar wat een kwalitatief uitermate teleurstellende pizza. Bodem was veelste slap, was koud en het vlees smaakte niet. Erg jammer!

E.M. Klein
18 MĂ€rz 2022

18.38 besteld , bij bestelling was aangeven bezorgmoment 19.30-19.45, bestelling bezorgt om 20.30 en louw warm erg jammer want wij zijn altijd erg te speken over de kwaliteit van jullie , maar dat bestellen via internet werkt niet bij jullie , dus gaan we de volgende keer gewoon weer bellen ! met vrindelijke gr fam Klein Vollenhove

André
13 MĂ€rz 2022

Na lange tijd weer is besteld, Eten was goed Bezorging perfect in de aangeven tijd schema.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Schoonewelle
12 MĂ€rz 2022

Fantastisch lekker eten en op tijd bezorgd.

Serilda De Leeuw
28 Februar 2022

De kebab was super vet en niet zoals we gewend zijn. En de pizza was heerlijk miste alleen de kaas er zat veel te weinig op

Minella
18 Februar 2022

1,5 u later.. Kwaliteit zoals altijd prima

Gert
13 Februar 2022

Ruim 3 kwartier na aangegeven tijdstip

Gerard
13 Februar 2022

Was erg lekker, bestelling was helaas niet compleet, de sausjes ontbraken.

John
9 Februar 2022
eddy mondria
6 Februar 2022

dit is niet wat ik gewend ben van jullie ik had besteld om 22:00 uur het zou hier 23:00 uur zijn dit werd al 23:30 uur dit kan gebeuren maar als het al een half uur later is dan mag je toch wel verwachten dat het warm is (hier had ik de andere keren geen last van toen was het WEL warm ) nu moest ik het in de magnetron nog opwarmen dit lijkt me toch niet de gang van zaken vandaar zou ik zeggen denk een tweede keer na als ik weer bestel

Remco
6 Februar 2022

Vroeger was het een supergoede zaak, altijd goed eten en dergelijke. Nu 1,5 uur te laat het eten gekregen, en het was bijna koud ook nog. Voorlopig niet weer...

a.egers
3 Februar 2022

18.35 bestelling geplaatst pizza + shoarmaschotel zou rond 19.30 bezorgd worden dat werd 20.05 Het eten was bijna koud. Heel jammer, smaak was wel goed.

Krul
2 Februar 2022

Bezorging was mooi op tijd vanavond erg fijn.

Leo Bovee
31 Januar 2022

Levering afgehaald, maar bleek niet compleet sausen en salade miste en opmerking werd niet gelezen

Naika
30 Januar 2022
't bruintjes
30 Januar 2022

Veel te lang geduurt, koud eten en slechte kwaliteit.

Johanna vantijssel
27 Januar 2022

Kregen door bezoektijd 18.30 .na 19.30 2 maal gebeld. Weet niet wat er in de tussentijd is gebeurd maar het eten was lauw

Thea Klunder
22 Januar 2022

Wij bestellen vaak maar elke keer zeggen we we doen het niet meer want altijd is ons eten koud wij zijn zeker de laatste van de bestelling elke keer ik zet het er ook wel eens bij graag warm!!

Gerjan
21 Januar 2022

3uur zitten wachten op eten 4x tehoren krijgen dat de bezorger nu weg gaat geen aanrader

X
21 Januar 2022

Pas meer dan een uur later dan gevraagd hebben wij de bestelling gekregen. 2 keer eerst nog gebeld. Tot 2 keer toe bestelling is onderweg en het is heel druk. Gelukkig was het wel warm. Maar dit was de laatste keer dat wij bestelden.

De boer
17 Januar 2022

Pizza was koud op moment van bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

H Roeten
15 Januar 2022

Het eten was goed, maar 45 minuten te laat bezorgd, Daardoor was het koud en moesten wij het opwarmen in de magnetron, dit komt de kwaliteit niet ten goede.

Gerlinde Wessels
14 Januar 2022

Bezorger was veel later dan aangegeven, en toen we eindelijk de pizza’s hadden zat de ui waarvoor extra was betaald er niet op.. de pizza rand was heel erg droog en hebben we beide laten liggen.. erg jammer want normaal bij afhalen is de pizza altijd heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

S
13 Januar 2022

Ruim half uur te laat

wolter Rook
9 Januar 2022

veel te laat bezorgt en het eten was bijna koud

N
9 Januar 2022

Bezorging keurig optijd, kip was niet gaar.

Jo
8 Januar 2022

Meer dan een uur te laat.

Julia
8 Januar 2022

Altijd goed, soms duurt het wel even als het druk is.. maar het is het wachten waard. Je krijgt altijd grote porties en bezorging is ook altijd vriendelijk.

Ria Snoei
5 Januar 2022

Misschien beter de opmerking lezen, (maar het was een lastige)bestelling werd aan verkeerde persoon aangeboden. Als de opmerking goed gelezen was , was dat niet nodig geweest. Wel heerlijke pizza's!

Inge
3 Januar 2022

Eten weer dikke prima. Jammer dat het een uur te laat was.

Bianca Zijlstra
31 Dezember 2021

Heerlijke pizza, gesneden zoals gevraagd. Op tijd klaar en nog lekker warm. Ons vaste adres voor pizza’s en spareribs (lekkerste van NL)

G. Van den Berg
31 Dezember 2021

Zoals vaker kwam de bestelling een half uur te laat.

Klappe
30 Dezember 2021

Ik heb 18.00 besteld maar werd 19.10 bezorgd. Graag dan even bellen want als de tijd niet gehaald wordt kunnen we er rekening mee houden met kinderen etc.

De Vries
24 Dezember 2021

Normaal gesproken echt wel 4 sterren maar gisteren zo'n slechte ervaring gehad dat ik toch even bericht. Wij halen altijd af maar gisteren voor het eerst voor bezorgen gekozen. Via de website om 16:55 een bestelling geplaatst voor levering op 17:40. 17:50 gebeld en toen waren ze net uit de oven volgens de medewerker. 18:20 gebeld en toen was het nog 10min en dan zijn ze er. Uiteindelijk een uur later (18u45) onze bestelling gekregen. Missen verdorie de aardappelschijfjes bij het hamburgermenu. Gebeld en om 20u15 nog de aardappelschijfjes geleverd gekregen.

Uit zwartsluis
24 Dezember 2021

Vroeg op de dag besteld met afgesproken tijd, was wederom te laat. Vervolgens waren er ook geen sausjes aanwezig, in bestelling nog extra vermeld dit niet vergeten zat er niet bij. Bezorgen kon niks doen, nog zelf heen moeten rijden. Erg slecht.

J Coenraadts
19 Dezember 2021

Het is iedere keer een verassing wat je krijgt als je meerdere gerechten besteld. En bezorgtijden doen we niet aan. Maar het eten is heerlijk.

RamĂłn Timmerman
18 Dezember 2021

Hebben een half uur moeten wachten, hadden voor bezorging 18:10u gekozen, kwam pas 18:45

Greet Doosje
12 Dezember 2021

Patat was erg veel, was goed maar moest veel weggooien! Mag voor twee personen wat minder

jennie jongman
12 Dezember 2021

goede zaak en lekker spul

E
11 Dezember 2021

Het was uiteraard weer een uur te laat terwijl het zo'n simpele bestelling was, en na 1 hap heb ik alles weggegooit. Het was gewoon steen en steen koud. Dit kan echt niet, heel vaak nog besteld omdat het lekker eten is, maar laatdte 3x koud eten gekregen dus. Bestel er nooit weer

Cees Winter
11 Dezember 2021

De bestelling werd 3 kwartier na de afgesproken tijd bezorgd. Wanneer je op tijd hebt besteld, zou dat niet moeten kunnen. En wanneer je met kinderen zit te wachten, is het gewoon lastig!

thijs
9 Dezember 2021

half uur later dan op website vermeld was, en het was niet erg warm meer. Misschien in tempex box brengen net als collega's doen. Maar het smaakte heerlijk, en dat maakt veel goed

Henriët Koffrie
4 Dezember 2021

Ruime portie, goed warm, heerlijk gegeten

wind
3 Dezember 2021

Was heerlijk maar voor de tweede keer alle sausjes vergeten, erg jammer

Gerard Winter
1 Dezember 2021
Julia
30 November 2021

Altijd lekker en ook veel! Vriendelijke mensen ook

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Esther Haasjss
29 November 2021
Wout
28 November 2021

Eten perfect, bezorging zou om 17:20 zijn maar werd al om 16:45 bezorgd. Op zich niet erg want ik was thuis en normaal eet ik soms ook wel zo vroeg, maar was niet de afspraak.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

R
28 November 2021

Voor de tweede keer nu een half uur later dan afgesproken tijd. Als ik elders bestel in het dorp komen ze nooit later dan 5 minuten.

Marcin
28 November 2021

Ik heb mijn volledige bestelling niet ontvangen. ze hadden geen extra aardappelen meer voor 3.50e.de rest is geweldig

Leeuw
27 November 2021

Bezorging was 45 minuten telaat. 18.05 besteld bezorg moment was 18.50 Om 19.40 zaten wij pas aan het eten Eten was erg lekker en goede kwaliteit We hebben ons buikje lekker rond gegeten.

Mooiweer
21 November 2021

Aardappelschijfjes :lauw! Bestelling bijna half uur later

teun en jantje
21 November 2021

hij was een uur te laat de pizza was niet te eten was koud dat was 1 x maar niet weer de volgende pizza halen weer in giethoorn bij venezia die is prima

Gerard
20 November 2021

Lekker man.

Johan
19 November 2021

Te laat en ook nog verkeerde geleverd na belletje snel opgelost alleen toen miste de saus die ik wel betaald had

De boer
17 November 2021

Bezorging was een uur te laat.. daardoor een afspraak moeten verzetten helaas. Als jullie nu in vervolg gewoon de klanten bellen dat je het niet gaat redden op de afgesproken tijdstippen. Dan voorkomt dit ergenis

Krzysztof Druzinski
15 November 2021
Rutger de Goede
15 November 2021

Het eten was koud, en er zaten allemaal harde stukken in de doner.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nikai Lassche
13 November 2021

Ik zei bij opmerkingen dat ik de Mayo niet op de pizza wil en kreeg het toch

Johan
7 November 2021

Eten smaakte wel maar was behoorlijk afgekoeld daarom maar 3 sterren dit keer. Bezorging bijna een uur te laat (en is niet de eerste keer)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marcel
7 November 2021

De pizza was lekker Mooi op tijd bezorgt Ik bestel de volgende keer weer bij jullie

Sander
6 November 2021
NH
5 November 2021
Takken
2 November 2021
Kevin
2 November 2021
Dirk
2 November 2021

Bezorger wil geen btw bon afgeven, duidelijk om gevraagd duidelijk aangegeven dat wij een bedrijf zijn. Op moment dat je om een btw bon vraagt is het antwoord: "ik niet begrijp"

stefan
31 Oktober 2021

heerlijke, snelle, vriendelijke service, zoals altijd :)

Laudine
31 Oktober 2021

Pizza veelste veel kaas een scheef vastgehouden dus zat overal. Heb de pizza weggegooid

Freddy
29 Oktober 2021

Pizza smaakte goed alleen een half uur te laat bezorg plus dat hij daardoor koud was. Een beetje jammer.

Dagmar
25 Oktober 2021

Altijd lekker eten, goed klaar gemaakt en de bezorgers zijn altijd vriendelijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Vissers
24 Oktober 2021

Eten was best prima, maar niet warm. Is ook lastig als ze er ruim 2,5 uur over doen om te bezorgen. Gebeld, bezorger was onderweg. Toen nog zeker 40 minuten gewacht terwijl het een minuut of 15 rijden is. Bij de een mistte er iets van het eten en bij de ander was er iets niet uitgehaald ivm allergie... Dit was de tweede keer dat we zwaar teleurgesteld zijn

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Francisca
24 Oktober 2021

Snel bezorgd maar het eten was niet warm.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Troost
20 Oktober 2021

We misten het pitta broodje. Daarnaast heeft de bezorging te lang geduurd. Bij navraag werd gezegd dat het onderweg zou zijn maar ook dat is niet nagekomen. Jammer maa5 de volgende keer bestellen we hier niet meer.

Alfred
20 Oktober 2021

Eten was top en op tijd gebracht

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Els
16 Oktober 2021

Bijna 2 uur op onze bezorging moeten wachten, ronduit belachelijk!! Non stop werd gezegd dat de bezorger onderweg was, nou, niet dus! Eindelijk na wel 8 telefoontjes kwam het eten, koud! Waardeloos restaurant We willen ons geld terug, maar weten niet hoe. Voor openingstijd morgen zijn wij weer weg uit Zwartsluis.

Pieter
14 Oktober 2021

Het eten was keurig op tijd klaar, was warm en zeer smaakvol!

Stefan
12 Oktober 2021
Sebo Generaal
9 Oktober 2021
H.Mooiweer
4 Oktober 2021

Bezorging 3 kwartier telaat Eten hierdoor koud

Sp
3 Oktober 2021

2 uur moeten wachten

Js
2 Oktober 2021

Kwaliteit was prima. Smaakt goed. Bestelling zou et zijn om 18.40uur, maar was er om 19.20 uur. Niet goed.

Kamp
25 September 2021

Vriendelijk personeel en eten staat op tijd klaar. Kwaliteit is matig, vlees droog, patat week en pizza ene keer verbrand en tweede keer bodem slap. Salade lijkt niet vers. Niet wat we verwachten van bijgerechten of bij een schotel. Aardig dat ze er broodjes met kruidenboter bij doen, die zijn heerlijk.

Charlotte
22 September 2021
gerda
21 September 2021
Hans
20 September 2021

Top kwaliteit, grote portie, goed verzorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Klaudia G.
20 September 2021

The pizzas were delicious, we will definitely come back to try other dishes! In addition, the kind gentleman who gave us our order made us want to go back there! We recommend 😊

Robby
19 September 2021

Pizza's waren weer perfect en bezorger netjes op tijd.

Wout
8 September 2021

Heerlijk zoals altijd en ook lekker veel.

Wesley
6 September 2021

Voor de 4e keer op rij ruim te laat bezorgd. Dit was daarom de laatste bestelling die ik heb laten bezorgen. Jammer, want het eten is goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Evelien
1 September 2021

Handig besteld en betaald via internet. Het eten was perfect op tijd klaar bij het afhalen en het heeft ons heerlijk gesmaakt!

Bianca
26 August 2021

Heerlijk eten alleen het werd een half uur te laat bezorgd. De kruidenboter kan beter apart verpakt worden want het was nu compleet vloeibaar

Kolk
20 August 2021

Waren 20 minuten te laat en het eten was niet goed warm meer Dus zeker niet te vreden

matthijs
20 August 2021

alles was perfect

Lilian
15 August 2021

Wij hebben ruim 2 uur op onze bestelling moeten wachten. Tussendoor 4 keer gebeld waarbij iedere keer werd gezegd dat de bezorger er nu aan kwam. Niet dus! Er kwam alleen een sorry mevrouw, wij hebben het druk. Maar ruim twee uur op je eten moeten wachten voor een kleine bestelling in de buurt is niet in orde. Toen de bestelling uiteindelijk kwam was deze koud en gaf meneer aan, ik kan daar niks aan doen. Jammer! Wij gaan dus niet nogmaals bestellen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hammer
15 August 2021
Jp
14 August 2021

Prima op tijd bezorgd, en lekker.

Sebo Generaal
14 August 2021

Precies op tijd en prima pizza's!

Mateusz
13 August 2021
Graaf L.
12 August 2021

Pizza's zijn prima verse spullen heel goed alleen de bezorgtijden zijn erg lang en onduidleijk 3x gebeld en alle keren werd gezegd dat de pizaa's onderweg waren. na nog een keer bellen en dreigen om mijn geld terug te vragen kwam de pizza uiteindelijk bijna anderhalf uur te laat aan... Dit is niet de eerste keer dat dit mij overkwam. Dus Bella Italia zorg ervoor dat jullie je logistiek op orde krijgen en de afspraken in het online systeem ook haalt... voor mij geen herhaling meer als we hier weer op vakantie zijn.

Martijn de korte
9 August 2021
edwin van zoen
8 August 2021

het eten gaat wel maar je bezorgservice is waardeloos keer op keer spreek je een tijd af en standaard komen jullie pas na minimaal een half uur te laat het eten bezorgen wat dan ook nog eens lauw is en iedere keer sturen jullie zo.n beoordeling maar jullie doen er niks mee

Martijn
1 August 2021

Netjes optijd en lekker warm

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

W. Doosje
28 Juli 2021

We zijn tevreden over het bestelde. De levering was een beetje later dan afgesproken maar niettemin zijn wij tevreden

Gommel
26 Juli 2021

Lekkere pizza en snel klaar voor af te halen

thijs
25 Juli 2021

Was lekker en keurig op tijd. Misten alleen de vruchtjes die altijd door de sla zaten

Chanalis
24 Juli 2021

Snelle bezorging. Pizza was heerlijk!

Gerard
22 Juli 2021

Lekker en keurig volgens afgesproken tijd klaar staan.

Judith
22 Juli 2021

Bezorgtijd om 6 uur, eten kwam 8 uur... 4x gebeld en telkens "was de bezorger onderweg" of kon hij "elke seconde aankomen", terwijl het 10 minuten rijden is vanaf het restaurant. Het eten was zoals verwacht koud en de bestelling klopte niet.

Toos
20 Juli 2021

Super geregeld en heerlijk gegeten!

Mike
16 Juli 2021

Prima eten hier. Alleen kan je gerust een half uur/tot een uur extra tijd tijd bijrekenen. Ze zijn nooit op tijd

Yep
10 Juli 2021
bijma
6 Juli 2021

..
5 Juli 2021

Bijna uur te laat

AA Elken
2 Juli 2021
Rob
1 Juli 2021

Heerlijke pizza's

Leon
1 Juli 2021

Bezorging had wat eerder gemogen of een belletje

Drost
30 Juni 2021

2x besteld en 2x 1,5 uur te laat dan de aangegeven bezorg tijd!! Het eten is wel super lekker alleen jammer dat ze te laat komen en ook niks laten weten dat ze vertraging of iets hebben.

Hoogstede
28 Juni 2021

Om 18.00 besteld, gevraagd dat ze het om 20.00 zouden leveren. Vervolgens om 20.20 is een keer gebeld waar ze bleven. Ja met 10 minuten. Was geleverd, maar niet compleet miste 3 dingen. Dat zou binnen 20 minuten geleverd worden. Pas om 21.30 werdt het geleverd, de visite was inmiddels ook al naar huis gegaan. Het eerste deel van het eten was ook nogeens koud. Was niet gezellig eten met elkaar. Erg slecht.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bianca
27 Juni 2021

Later geleverd dan dat ik besteld had en de saus die ik besteld had zat er ook niet bij.

Klooster
27 Juni 2021

Helaas weer eens veel te laat en NIET compleet!!!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antoinet boxum
27 Juni 2021

Wat een slechte service Waren een goeie klant maar verdient aan ons geen stuiver meer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

V Benthem
27 Juni 2021

Helaas koude gerechten ontvangen. Bezorg service dramatisch, 1,5u later dan gepland!

Apperlo
26 Juni 2021

De bezorging was netjes en op tijd, de kwaliteit van het eten was weer voortreffelijk. Helaas hadden we 4 bakjes knoflooksaus ipv whisky. Wat wel juist besteld was en op de bon staat.

Ten Veen
24 Juni 2021

Bezorgd meer dan een uur te laat. Helaas was het eten ook niet echt warm meer. Kwaliteit is wel erg goed

Anja
21 Juni 2021

Lekker eten en niet te duur.

Henk
21 Juni 2021

Lekker en snel

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kjz
11 Juni 2021
Paul
7 Juni 2021

Heerlijk eten en mooi op tijd bezorgd. Meer dan genoeg, zelfs voor de grote eter.

Greet Generaal
4 Juni 2021

Heerlijk eten

Rieneke Lassche
1 Juni 2021

Super lekker Mooi op tijd bezorgd

Alien
30 Mai 2021

9 van de 10 keer klopt de bestelling niet. Vandaag weer niet. Een knoflook saus te weinig.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Chris
30 Mai 2021

Pizza's leken al lang in de doos te hebben gelegen. Waren erg klef en niet echt warm meer. Smaak was verder wel redelijk. Bezorger was er pas ruim 20 minuten na de afgesproken tijd.

Sebo Generaal
30 Mai 2021
Kevin
29 Mai 2021
Jasper
28 Mai 2021
Tijn klappe
22 Mai 2021

Lekkah

Rinus Floris
15 Mai 2021

Bestelling gemakkelijk, bezorging mooi op tijd volgens afspraak, eten was geweldig lekker.

Atie Hartman
15 Mai 2021

Verkeerde saus bij Pollo de Crema. Er zat kaassaus bij de champignonsaus. Ongeveer half om half. Smaakte gelukkig wel goed. Bezorging half uur te laat.

Jan
11 Mai 2021

De bezorger kon het adres niet vinden. Pizza’s waren afgekoeld

Lala
9 Mai 2021

Veel te laat en koud.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tevreden klant
6 Mai 2021
Willem Alexander
5 Mai 2021

Het was heerlijk, en ook op afgesproken tijd klaar.

Gerald
30 April 2021

Super kwaliteit ! Precies op afgesproken tijd ! Echt een aanrader !! Word ons vaste adres 👌

Geuje van Benthem
28 April 2021

Laat bezorgd en niet compleet, eten voor de rest goed.

Marjon
27 April 2021

17:30 bestelling geplaatst voor 19:10, na 4 keer bellen en een uur lang te horen hebben gekregen ‘is onderweg mevrouw’ was de bestelling er uiteindelijk om 21:00 uur. Is niet de 1e keer dat het zo lang duurt, goed eten maar om er vaker te bestellen weet ik nog niet zo goed.. hopelijk dat er wat aan gedaan word.

Daniëlle
27 April 2021

Ik had al lang niks meer besteld, maar was erg aangenaam verrast dat de smaak van de pizza enorm verbeterd was!

Dini van Dijk
26 April 2021
Dennis
26 April 2021

Poh, lekker!

Fokkert
22 April 2021

De pizza’s van jullie zijn super lekker! Absoluut!! Alleen jammer dat de pizza van onze dochter niet was zoals besteld er miste onderdelen. En de pizza maker zou wat netter moeten werken.. zat met handen ingrediĂ«nten van pizza’s af te plukken... niet z’n smakelijk gezicht.

L Bakker
19 April 2021

Bestelling was meer dan een uur te laat. Eten was niet warm meer. Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurt. Heel jammer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gerard
18 April 2021

Was erg lekker en stond exact op aangegeven tijdstip klaar. (eigenaar wist dat ik eerder andere ervaring had met afhaaltijdstip en bood excuses aan). Nu dus wel perfect voor mekaar!

Marjon
11 April 2021

Ruim een uur te laat met bezorgen. Niet voldoende wisselgeld.. dus ook nog teveel betaald.

bruintjes
10 April 2021

jammer dat ik nu voor een 2e x extra ei heb besteld en betaald heb maar weer niet gekregen !!! zou prettig vinden dat de volgende x een korting berekend wordt , heb de code van de 10% korting ook nergens terug kunnen vinden alle mails van de bestelling kan ik terug vinden behalve die .misschien handiger om dat automatisch te doen bij jullie ,je kan tenminste zien hoe vaak de klant besteld heeft

Gerrie
5 April 2021
Marianne Slimmen
2 April 2021

Het eten kwam dit een half uur te vroeg. Toevallig kwam net mn zoontje van 8 jr net thuis. Het eten was koud en er misten 2 pita kaas, voor de kinderen. Jammer

Rene
30 MĂ€rz 2021

Na dat het zaterdag helemaal niks was te laat en koud eten was het vandaag uitstekend mooi op de afgesproken tijd en nog goed warm zo moet het altijd zijn

L G C
28 MĂ€rz 2021

Pizza zou om 19.50 uur bezorgd worden, maar was er pas om 21.00. en was toen lauw. Mede eter was vanwege avondklok zonder eten al naar huis. Ik bestel nooit weer bij Bella Italia.

Klooster
27 MĂ€rz 2021

Koud en 1.5 uur te laat

Rene
27 MĂ€rz 2021

de bestelling te laat bezorgd scheelt maar 40 minuten was ook te merken het eten was echt koud dus niet te eten was ook niet op te warmen dus vuilnisbakken voer

Gerard
27 MĂ€rz 2021
Sebo Generaal
26 MĂ€rz 2021
Johan
22 MĂ€rz 2021

We kregen een zwartgeblakerde pizza binnen, gebeld en er zou een nieuwe gebracht worden. Dit hebben ze keurig opgelost alleen duurde het wel lang voordat deze er was dus de rest was al uitgegeten. Ook de kapsalon had erg slappe niet helemaal gare frites. Niet de kwaliteit die we gewend zijn van Bella

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

L Bakker
21 MĂ€rz 2021
Daan van de Pol
16 MĂ€rz 2021

eten was vlot koud maar wel lekker, had warmer gemogen. bezorgingslot die was gekozen was niet de eerste dus niet zo snel mogelijk maar de bezorging was wel een halfuur eerder dan verwacht.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Esmeralda
15 MĂ€rz 2021
Rook
12 MĂ€rz 2021

Superrrr zelfs 5 minuten te vroeg

bruintjes
11 MĂ€rz 2021

jammer dat er geen extra ei op zat bij wat ik besteld heb en wel heb betaald

ex-zwolse
10 MĂ€rz 2021

had om 16.00 besteld met als bezorgtijd 18.00 opgegeven, erg jammer dat het er al om 17.40 was, kon toen nog niet eten door afspraak elders, gevolg lauw eten, voor de rest prima.

Martijn
9 MĂ€rz 2021

Prima eten bij dit bedrijf. Zowel de pizza's als de vlees gerechten zijn goed van qualiteit. Alleen altijd later qua bezorgen dan aangegeven. Maar dat maakt de smaak weer goed!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

07 03 21
8 MĂ€rz 2021

Bezorgen niet op afgesproken tijd dat blijkt heel normaal te zijn toen ik belde wasr ze bleven konden ze wel binnen een paar minuten er zijn

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Atie
4 MĂ€rz 2021

Rand van de pizza te hard en deels verbrand. Rest van de pizza heerlijk, heeft goed gesmaakt.

Lute lok
3 MĂ€rz 2021

Eten was mooi optijd

Diederik
28 Februar 2021

Het eten bij Bella Italia is altijd geweldig lekker. Nu nog makkelijker te bestellen via de website. Bezorging keurig netjes en op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Manon
28 Februar 2021

Duurt lang voordat je het is hebt. Wel lekker

Ilona
28 Februar 2021

2x online besteld , waardeloos !1x verkeerde bestelling 1x bestelling van 3 pizza 1,5 uur te laat !!

Antoinet Boxum
26 Februar 2021
Karin
26 Februar 2021

Het eten is heel goed, alleen had ik zonder uitjes over de spareribs besteld en er zat toch wat overheen. Om half zes online besteld, om half zeven de bestelling ingesteld, 10 over zeven wordt het bezorgd. Dit kan verbeterd worden!!!

Gerard
25 Februar 2021

Deze keer weer prima voor mekaar en erg lekker

Sander
21 Februar 2021
Johan Lageweg
21 Februar 2021

+ Heerlijk gegeten en ik vind het een plus dat jullie tegenwoordig bezorgen in warmhoud tas waardoor het eten duidelijk warmer aankomt. - bezorgtijd : ik had om 17:57 besteld en kon als eerstvolgende besteltijd kiezen voor 19:20 maar toen er om 19:50 nog niks was maar even gebeld uiteindelijk is de bestelling om 19:57 geleverd en dat is bijna 40 minuten later

Potkamp
20 Februar 2021

Heerlijk niks op of aan te merken gewoon goed 👍

Mondria
20 Februar 2021

Weer erg lekker gegeten! Alles was goed gaar, warm en alles compleet.

bruintjes
19 Februar 2021

als pizza's aankomen ligt alles naar 1 kant en 1 kant is gewoon dubbel gevouwen dit is niet de 1e x

Friet
19 Februar 2021

Ruim een uur te laat en wanneer je belt krijg je te horen binnen 2 minuten mevrouw. Wat uiteindelijk nog 20 minuten duurt.

Thea Klunder
19 Februar 2021

Het smaakte goed maar het was gewoon jammer dat het koud was het was meer als een uur toelaat ik neem aan dat wij de laatsten waren en dat het daarom koud was

Alinda
16 Februar 2021

Goede snelle levering, erg lekker,

Heleen
16 Februar 2021

Bestelling was 2 uur te laat. Lauw en was niet compleet.

N.Zieleman
14 Februar 2021

Eten was een uur te laat! En niet meer warm/heet.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Geert
14 Februar 2021

Te laat , niet warm, en geen aardappelen of frites meegeleverd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Richard
10 Februar 2021
Karina Slot
10 Februar 2021

Drie kwartier te laat. Ja we hebben t druk zegt de bezorger en de man die telefoon beantwoorde was ronduit onbeleefd. Pizza shoarma was lauw warm. Erg jammer we zijn beter gewend.

S bos
9 Februar 2021
Max/gerralt van dijk
7 Februar 2021

Was erg slecht!!!! Koud eten en erg slappe aardappelen. * Bezorgen was anderhalfuur later snap dat het glad is maar bel dan even dat het later wordt of haal het bezorgen er helemaal uit 06-23501687 Gerralt 06-16762089 Max

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kuperus
7 Februar 2021

De bestelling kwam 25 minuten te laat, en ze hadden geen kruidenboter en sausjes geleverd. Dus gebeld en sausjes kwamen weer 20 minuten later maar toen waren we al uitgegeven. Eten was wel héérlijk.

Gerard
5 Februar 2021

Eten was erg lekker en stond mooi op tijd klaar. Alleen per ongeluk de saus vergeten bij te voegen die we erbij hebben besteld.

Alinda Visscher
5 Februar 2021

Prima service, heerlijk gegeten! Bestellen online is ideaal! Ga ik zeker vaker doen!

Spans
3 Februar 2021
CvW
1 Februar 2021

Mooi op tijd, heerlijk gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jj
31 Januar 2021

Bezorger was erg vriendelijk maar 1.15 uur te laat Kapsalon was koud maar wel lekker. Pizza hebben we wel eens smakelijker gehad

Anthonie
31 Januar 2021

heerlijke shoarma schotel gegeten.

Anoniem
31 Januar 2021

Uur te laat

Agnes
29 Januar 2021
Ten Veen
27 Januar 2021

Mooi optijd eten erg goed prijs kwaliteit verhouding goed helaas snel koud mogelijk dat dit door de bezorg afstand kwam.

Anja Lassche
27 Januar 2021

Vriendelijke en snelle bezorging en een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Moniek van de Wetering
27 Januar 2021

Antonio en zijn personeel zijn altijd super vriendelijk en heel erg gastvrij. Goede klanten en bezorgservice & bovendien nog heerlijk eten ook.

Corporaal
24 Januar 2021

Slecht, heel slecht. Niet gekregen wat ik besteld had, plus 45 minuten langer moeten wachten op mijn bestelling. Zeker geen aanrader dit!

Liesbeth
24 Januar 2021

Online besteld, maar ruim 40 min moeten wachten op bestelling. Veel te druk in de zaak, niet Coronaproof. Dit was zeker niet de 1e keer, er moet meer structuur komen! Beter om geen tijd neer te zetten, maar gebeld te worden als bestelling bijna klaar is. Hiervoor iemand extra in te zetten op de drukke uren.

Gerard
23 Januar 2021

Het eten was prima. De organisatie was echter een drama. Online besteld om af te halen op bepaalde tijd (al voor 18.00 uur!). Vervolgens nog een uur staan wachten met veel te veel mensen. Erg jammer. Organisatie moet en kan beter. Online bestellingen rollen binnen en tussendoor komen allemaal telefonische bestellingen waardoor er totaal geen overzicht meer is over wie en wat aan de beurt is. Snap best dat het druk is door lock-down en avondklok maar als je vol zit moet je niet meer verkopen als je het niet waar kan maken. Op de online-tool staat keurig aangegeven wanneer het vol is. Ook mensen die later hadden besteld lopen eerder weer de deur uit. Als we niet al hadden betaald was ik al lang weer weggelopen. Eerdere online bestellingen zijn wel goed gegaan.

Harold vd velde
17 Januar 2021

Keurig op tijd, en lekker eten zoals normaal is bij antonio

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

anthonie
12 Januar 2021

Heerlijke shoarma schotel gegeten!

Geert Doosjr
10 Januar 2021

Mooi op tijd. Goede producten. Alleen op het verkeerde adres aangebeld🙈

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ton
10 Januar 2021

Goed verzorgd!

Anoniem
9 Januar 2021

Eten is super. Helaas zijn ze altijd te laat met bezorgen

KS
7 Januar 2021

Spare ribs was een stuk wat donker /droog. Sla niet zo vers. Aardappeltjes en meeste spare ribs hot heerlijk Mooi op tijd en warm.

Arjan
6 Januar 2021

Eten was super voor elkaar en precies op tijd!) Spareribs super mals, zo van het bot af.

Arthur
4 Januar 2021

Voor Corona aten wij met enige regelmaat bij Bella Italia. Afgelopen zondag maar eens besloten om online te bestellen. Was verrassend: De volledige kaart met allerlei opties al dan niet toe te voegen! Afhaal tijdstip ingevuld en het eten kwam uit de keuken toen ik binnenkwam om het op te halen. Prima (en lekker!)

Saiede & Romano
29 Dezember 2020

Hele lekkere pizza prosciutto en pasta arrabiata gehad. Heel erg jummy en snel klaar :)

Anita rutten
28 Dezember 2020

Heerlijk gegeten!

Noelle
27 Dezember 2020

Lekkere pizza. Jammer jullie te laat waren, volgende keer misschien een berichtje uit doen als het uit loop.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Troost
26 Dezember 2020

Op de aangegeven tijd bezorgd en heerlijk van smaak. Aanrader

ivo
25 Dezember 2020

Zowaar een keer op tijd bezorgt en niet ruim een uur te laat. Viel bijna van de stoel maar ag ook wel eens gezegd worden.

Van Emmen
23 Dezember 2020

Bezorging 50 min. Te laat. Maar het eten was heerlijk.

Kevin
21 Dezember 2020

2e x besteld. Weer 45 min te laat. Nu nooit weer

Visscher
18 Dezember 2020

Altijd goed bij Bella italia, En ja heb zelf de naam bedacht en bestaat nog steeds geweldig

Syl
17 Dezember 2020

Mooi op afgesproken tijd. Helaas was de pizza niet meer heel warm. Was wel weer super lekker. Had aangegeven contant te betalen maar moest toch met pin. Was in principe geen punt.

Klaske
17 Dezember 2020

De pizza was wel lekker maar niet meer heet hij was warm maar werd al snel lauw.i en het kip gerecht was heet en erg lekker.

Lennart
16 Dezember 2020
K.
15 Dezember 2020

We hadden doorgegeven dat we het eten wilden ontvangen om 18.30 uur. Het werd om 18.00 uur bezorgd. Dat zorgde ervoor dat de helft van de familie dus koud eten had want nog niet iedereen was thuis om 18.00 uur. Erg zonde van het geld. Kwaliteit van het eten was wel goed.

Wim Maandag
13 Dezember 2020

Eten werd koud gebracht en 3 kwartier later dan de opgegeven tijd. Wachttijd was toen al 50 min. Wij zijn beter gewend van jullie

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Boxum
13 Dezember 2020

19.00 zou het bezorgd worden 20.00 was het er pas Tip! Bel de klant als het later wordt

Minella
11 Dezember 2020

Prima op tijd Alles warm En erg lekker:)

Gerrit
8 Dezember 2020

Bezorger moet een navigatie systeem kopen

Monique
7 Dezember 2020

Kwaliteit was goed. Bezorging was wederom te laat. Vorige keer ook. Het gaat hier echt om ruim 45 minuten later als opgegeven. Moet iets aan gedaan worden

Daan v dijk
6 Dezember 2020

Eten was goed alleen helaas was de helft koud wat ik niet van jullie gewend ben!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Janke Kin
6 Dezember 2020

De bezorging is heel slecht al om 12.00 uur smiddag besteld . Dat het eten om 17.50 uur gebracht kon worden na een half uur gebeld komt er aan na meer dan 1 uur weer gebeld waar ons eten bleef toen was het er na 5 min. Erg slecht die bezorging meer mensen aan nemen om te bezorgen

Gerard
5 Dezember 2020

Alles weer prima voor mekaar en erg lekker.

Carine
3 Dezember 2020

Het eten is zoals altijd lekker. Zoals bijna altijd is er weer wat vergeten waar ik wel voor heb betaald. In dit geval de extra sauzen. Standaard bij Bella Italia: *lekker eten *extreem lange wachttijd tot het eten er is *bijna nooit een complete bestelling, er mist altijd wel iets

Mateusz
1 Dezember 2020

Bijna gren KAAS zo ale ik harley to gevoegd duurde 1.5uur tot dat imand kwas teren op de site stond in 20min bezorgt

Daan van de Pol
30 November 2020

Goede pizza's maar friet was helemaal slap en doorweekt, gebeld, nieuwe gekregen ook weer slap en doorweekt. Bezorging 20 minuten te laat aanwezig

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Angelica Apperlo
29 November 2020

Super service. Makkelijk via de site besteld en betaald. Handig ook het vak voor opmerkingen! En super op tijd bezorgd. 18:06 besteld en 18:52 stond de bezorger voor de deur en het eten was heerlijk!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.