Beoordelingen van Bella Italia Bezorg Zwartsluis

Recente recensies

4.0
R
vandaag

Voor de tweede keer nu een half uur later dan afgesproken tijd. Als ik elders bestel in het dorp komen ze nooit later dan 5 minuten.

Marcin
vandaag

Ik heb mijn volledige bestelling niet ontvangen. ze hadden geen extra aardappelen meer voor 3.50e.de rest is geweldig

Leeuw
gisteren

Bezorging was 45 minuten telaat. 18.05 besteld bezorg moment was 18.50 Om 19.40 zaten wij pas aan het eten Eten was erg lekker en goede kwaliteit We hebben ons buikje lekker rond gegeten.

Mooiweer
21 november 2021

Aardappelschijfjes :lauw! Bestelling bijna half uur later

teun en jantje
21 november 2021

hij was een uur te laat de pizza was niet te eten was koud dat was 1 x maar niet weer de volgende pizza halen weer in giethoorn bij venezia die is prima

Gerard
20 november 2021

Lekker man.

Johan
19 november 2021

Te laat en ook nog verkeerde geleverd na belletje snel opgelost alleen toen miste de saus die ik wel betaald had

De boer
17 november 2021

Bezorging was een uur te laat.. daardoor een afspraak moeten verzetten helaas. Als jullie nu in vervolg gewoon de klanten bellen dat je het niet gaat redden op de afgesproken tijdstippen. Dan voorkomt dit ergenis

Krzysztof Druzinski
15 november 2021
Rutger de Goede
15 november 2021

Het eten was koud, en er zaten allemaal harde stukken in de doner.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nikai Lassche
13 november 2021

Ik zei bij opmerkingen dat ik de Mayo niet op de pizza wil en kreeg het toch

Johan
7 november 2021

Eten smaakte wel maar was behoorlijk afgekoeld daarom maar 3 sterren dit keer. Bezorging bijna een uur te laat (en is niet de eerste keer)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
7 november 2021

De pizza was lekker Mooi op tijd bezorgt Ik bestel de volgende keer weer bij jullie

Sander
6 november 2021
NH
5 november 2021
Takken
2 november 2021
Kevin
2 november 2021
Dirk
2 november 2021

Bezorger wil geen btw bon afgeven, duidelijk om gevraagd duidelijk aangegeven dat wij een bedrijf zijn. Op moment dat je om een btw bon vraagt is het antwoord: "ik niet begrijp"

stefan
31 oktober 2021

heerlijke, snelle, vriendelijke service, zoals altijd :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laudine
31 oktober 2021

Pizza veelste veel kaas een scheef vastgehouden dus zat overal. Heb de pizza weggegooid

Freddy
29 oktober 2021

Pizza smaakte goed alleen een half uur te laat bezorg plus dat hij daardoor koud was. Een beetje jammer.

Dagmar
25 oktober 2021

Altijd lekker eten, goed klaar gemaakt en de bezorgers zijn altijd vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vissers
24 oktober 2021

Eten was best prima, maar niet warm. Is ook lastig als ze er ruim 2,5 uur over doen om te bezorgen. Gebeld, bezorger was onderweg. Toen nog zeker 40 minuten gewacht terwijl het een minuut of 15 rijden is. Bij de een mistte er iets van het eten en bij de ander was er iets niet uitgehaald ivm allergie... Dit was de tweede keer dat we zwaar teleurgesteld zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Francisca
24 oktober 2021

Snel bezorgd maar het eten was niet warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Troost
20 oktober 2021

We misten het pitta broodje. Daarnaast heeft de bezorging te lang geduurd. Bij navraag werd gezegd dat het onderweg zou zijn maar ook dat is niet nagekomen. Jammer maa5 de volgende keer bestellen we hier niet meer.

Alfred
20 oktober 2021

Eten was top en op tijd gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
16 oktober 2021

Bijna 2 uur op onze bezorging moeten wachten, ronduit belachelijk!! Non stop werd gezegd dat de bezorger onderweg was, nou, niet dus! Eindelijk na wel 8 telefoontjes kwam het eten, koud! Waardeloos restaurant We willen ons geld terug, maar weten niet hoe. Voor openingstijd morgen zijn wij weer weg uit Zwartsluis.

Pieter
14 oktober 2021

Het eten was keurig op tijd klaar, was warm en zeer smaakvol!

Stefan
12 oktober 2021
Sebo Generaal
9 oktober 2021
H.Mooiweer
4 oktober 2021

Bezorging 3 kwartier telaat Eten hierdoor koud

Sp
3 oktober 2021

2 uur moeten wachten

Js
2 oktober 2021

Kwaliteit was prima. Smaakt goed. Bestelling zou et zijn om 18.40uur, maar was er om 19.20 uur. Niet goed.

Kamp
25 september 2021

Vriendelijk personeel en eten staat op tijd klaar. Kwaliteit is matig, vlees droog, patat week en pizza ene keer verbrand en tweede keer bodem slap. Salade lijkt niet vers. Niet wat we verwachten van bijgerechten of bij een schotel. Aardig dat ze er broodjes met kruidenboter bij doen, die zijn heerlijk.

Charlotte
22 september 2021
gerda
21 september 2021
Hans
20 september 2021

Top kwaliteit, grote portie, goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klaudia G.
20 september 2021

The pizzas were delicious, we will definitely come back to try other dishes! In addition, the kind gentleman who gave us our order made us want to go back there! We recommend 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robby
19 september 2021

Pizza's waren weer perfect en bezorger netjes op tijd.

Wout
8 september 2021

Heerlijk zoals altijd en ook lekker veel.

Wesley
6 september 2021

Voor de 4e keer op rij ruim te laat bezorgd. Dit was daarom de laatste bestelling die ik heb laten bezorgen. Jammer, want het eten is goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Evelien
1 september 2021

Handig besteld en betaald via internet. Het eten was perfect op tijd klaar bij het afhalen en het heeft ons heerlijk gesmaakt!

Bianca
26 augustus 2021

Heerlijk eten alleen het werd een half uur te laat bezorgd. De kruidenboter kan beter apart verpakt worden want het was nu compleet vloeibaar

Kolk
20 augustus 2021

Waren 20 minuten te laat en het eten was niet goed warm meer Dus zeker niet te vreden

matthijs
20 augustus 2021

alles was perfect

Lilian
15 augustus 2021

Wij hebben ruim 2 uur op onze bestelling moeten wachten. Tussendoor 4 keer gebeld waarbij iedere keer werd gezegd dat de bezorger er nu aan kwam. Niet dus! Er kwam alleen een sorry mevrouw, wij hebben het druk. Maar ruim twee uur op je eten moeten wachten voor een kleine bestelling in de buurt is niet in orde. Toen de bestelling uiteindelijk kwam was deze koud en gaf meneer aan, ik kan daar niks aan doen. Jammer! Wij gaan dus niet nogmaals bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hammer
15 augustus 2021
Jp
14 augustus 2021

Prima op tijd bezorgd, en lekker.

Sebo Generaal
14 augustus 2021

Precies op tijd en prima pizza's!

Mateusz
13 augustus 2021
Graaf L.
12 augustus 2021

Pizza's zijn prima verse spullen heel goed alleen de bezorgtijden zijn erg lang en onduidleijk 3x gebeld en alle keren werd gezegd dat de pizaa's onderweg waren. na nog een keer bellen en dreigen om mijn geld terug te vragen kwam de pizza uiteindelijk bijna anderhalf uur te laat aan... Dit is niet de eerste keer dat dit mij overkwam. Dus Bella Italia zorg ervoor dat jullie je logistiek op orde krijgen en de afspraken in het online systeem ook haalt... voor mij geen herhaling meer als we hier weer op vakantie zijn.

Martijn de korte
9 augustus 2021
edwin van zoen
8 augustus 2021

het eten gaat wel maar je bezorgservice is waardeloos keer op keer spreek je een tijd af en standaard komen jullie pas na minimaal een half uur te laat het eten bezorgen wat dan ook nog eens lauw is en iedere keer sturen jullie zo.n beoordeling maar jullie doen er niks mee

Martijn
1 augustus 2021

Netjes optijd en lekker warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W. Doosje
28 juli 2021

We zijn tevreden over het bestelde. De levering was een beetje later dan afgesproken maar niettemin zijn wij tevreden

Gommel
26 juli 2021

Lekkere pizza en snel klaar voor af te halen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

thijs
25 juli 2021

Was lekker en keurig op tijd. Misten alleen de vruchtjes die altijd door de sla zaten

Chanalis
24 juli 2021

Snelle bezorging. Pizza was heerlijk!

Gerard
22 juli 2021

Lekker en keurig volgens afgesproken tijd klaar staan.

Judith
22 juli 2021

Bezorgtijd om 6 uur, eten kwam 8 uur... 4x gebeld en telkens "was de bezorger onderweg" of kon hij "elke seconde aankomen", terwijl het 10 minuten rijden is vanaf het restaurant. Het eten was zoals verwacht koud en de bestelling klopte niet.

Toos
20 juli 2021

Super geregeld en heerlijk gegeten!

Mike
16 juli 2021

Prima eten hier. Alleen kan je gerust een half uur/tot een uur extra tijd tijd bijrekenen. Ze zijn nooit op tijd

Yep
10 juli 2021
bijma
6 juli 2021
…..
5 juli 2021

Bijna uur te laat

AA Elken
2 juli 2021
Rob
1 juli 2021

Heerlijke pizza's

Leon
1 juli 2021

Bezorging had wat eerder gemogen of een belletje

Drost
30 juni 2021

2x besteld en 2x 1,5 uur te laat dan de aangegeven bezorg tijd!! Het eten is wel super lekker alleen jammer dat ze te laat komen en ook niks laten weten dat ze vertraging of iets hebben.

Hoogstede
28 juni 2021

Om 18.00 besteld, gevraagd dat ze het om 20.00 zouden leveren. Vervolgens om 20.20 is een keer gebeld waar ze bleven. Ja met 10 minuten. Was geleverd, maar niet compleet miste 3 dingen. Dat zou binnen 20 minuten geleverd worden. Pas om 21.30 werdt het geleverd, de visite was inmiddels ook al naar huis gegaan. Het eerste deel van het eten was ook nogeens koud. Was niet gezellig eten met elkaar. Erg slecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca
27 juni 2021

Later geleverd dan dat ik besteld had en de saus die ik besteld had zat er ook niet bij.

Klooster
27 juni 2021

Helaas weer eens veel te laat en NIET compleet!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Antoinet boxum
27 juni 2021

Wat een slechte service Waren een goeie klant maar verdient aan ons geen stuiver meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

V Benthem
27 juni 2021

Helaas koude gerechten ontvangen. Bezorg service dramatisch, 1,5u later dan gepland!

Apperlo
26 juni 2021

De bezorging was netjes en op tijd, de kwaliteit van het eten was weer voortreffelijk. Helaas hadden we 4 bakjes knoflooksaus ipv whisky. Wat wel juist besteld was en op de bon staat.

Ten Veen
24 juni 2021

Bezorgd meer dan een uur te laat. Helaas was het eten ook niet echt warm meer. Kwaliteit is wel erg goed

Anja
21 juni 2021

Lekker eten en niet te duur.

Henk
21 juni 2021

Lekker en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kjz
11 juni 2021
Paul
7 juni 2021

Heerlijk eten en mooi op tijd bezorgd. Meer dan genoeg, zelfs voor de grote eter.

Greet Generaal
4 juni 2021

Heerlijk eten

Rieneke Lassche
1 juni 2021

Super lekker Mooi op tijd bezorgd

Alien
30 mei 2021

9 van de 10 keer klopt de bestelling niet. Vandaag weer niet. Een knoflook saus te weinig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
30 mei 2021

Pizza's leken al lang in de doos te hebben gelegen. Waren erg klef en niet echt warm meer. Smaak was verder wel redelijk. Bezorger was er pas ruim 20 minuten na de afgesproken tijd.

Sebo Generaal
30 mei 2021
Kevin
29 mei 2021
Jasper
28 mei 2021
Tijn klappe
22 mei 2021

Lekkah

Rinus Floris
15 mei 2021

Bestelling gemakkelijk, bezorging mooi op tijd volgens afspraak, eten was geweldig lekker.

Atie Hartman
15 mei 2021

Verkeerde saus bij Pollo de Crema. Er zat kaassaus bij de champignonsaus. Ongeveer half om half. Smaakte gelukkig wel goed. Bezorging half uur te laat.

Jan
11 mei 2021

De bezorger kon het adres niet vinden. Pizza’s waren afgekoeld

Lala
9 mei 2021

Veel te laat en koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tevreden klant
6 mei 2021
Willem Alexander
5 mei 2021

Het was heerlijk, en ook op afgesproken tijd klaar.

Gerald
30 april 2021

Super kwaliteit ! Precies op afgesproken tijd ! Echt een aanrader !! Word ons vaste adres 👌

Geuje van Benthem
28 april 2021

Laat bezorgd en niet compleet, eten voor de rest goed.

Marjon
27 april 2021

17:30 bestelling geplaatst voor 19:10, na 4 keer bellen en een uur lang te horen hebben gekregen ‘is onderweg mevrouw’ was de bestelling er uiteindelijk om 21:00 uur. Is niet de 1e keer dat het zo lang duurt, goed eten maar om er vaker te bestellen weet ik nog niet zo goed.. hopelijk dat er wat aan gedaan word.

Daniëlle
27 april 2021

Ik had al lang niks meer besteld, maar was erg aangenaam verrast dat de smaak van de pizza enorm verbeterd was!

Dini van Dijk
26 april 2021
Dennis
26 april 2021

Poh, lekker!

Fokkert
22 april 2021

De pizza’s van jullie zijn super lekker! Absoluut!! Alleen jammer dat de pizza van onze dochter niet was zoals besteld er miste onderdelen. En de pizza maker zou wat netter moeten werken.. zat met handen ingrediënten van pizza’s af te plukken... niet z’n smakelijk gezicht.

L Bakker
19 april 2021

Bestelling was meer dan een uur te laat. Eten was niet warm meer. Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurt. Heel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard
18 april 2021

Was erg lekker en stond exact op aangegeven tijdstip klaar. (eigenaar wist dat ik eerder andere ervaring had met afhaaltijdstip en bood excuses aan). Nu dus wel perfect voor mekaar!

Marjon
11 april 2021

Ruim een uur te laat met bezorgen. Niet voldoende wisselgeld.. dus ook nog teveel betaald.

bruintjes
10 april 2021

jammer dat ik nu voor een 2e x extra ei heb besteld en betaald heb maar weer niet gekregen !!! zou prettig vinden dat de volgende x een korting berekend wordt , heb de code van de 10% korting ook nergens terug kunnen vinden alle mails van de bestelling kan ik terug vinden behalve die .misschien handiger om dat automatisch te doen bij jullie ,je kan tenminste zien hoe vaak de klant besteld heeft

Gerrie
5 april 2021
Marianne Slimmen
2 april 2021

Het eten kwam dit een half uur te vroeg. Toevallig kwam net mn zoontje van 8 jr net thuis. Het eten was koud en er misten 2 pita kaas, voor de kinderen. Jammer

Rene
30 maart 2021

Na dat het zaterdag helemaal niks was te laat en koud eten was het vandaag uitstekend mooi op de afgesproken tijd en nog goed warm zo moet het altijd zijn

L G C
28 maart 2021

Pizza zou om 19.50 uur bezorgd worden, maar was er pas om 21.00. en was toen lauw. Mede eter was vanwege avondklok zonder eten al naar huis. Ik bestel nooit weer bij Bella Italia.

Klooster
27 maart 2021

Koud en 1.5 uur te laat

Rene
27 maart 2021

de bestelling te laat bezorgd scheelt maar 40 minuten was ook te merken het eten was echt koud dus niet te eten was ook niet op te warmen dus vuilnisbakken voer

Gerard
27 maart 2021
Sebo Generaal
26 maart 2021
Johan
22 maart 2021

We kregen een zwartgeblakerde pizza binnen, gebeld en er zou een nieuwe gebracht worden. Dit hebben ze keurig opgelost alleen duurde het wel lang voordat deze er was dus de rest was al uitgegeten. Ook de kapsalon had erg slappe niet helemaal gare frites. Niet de kwaliteit die we gewend zijn van Bella

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L Bakker
21 maart 2021
Daan van de Pol
16 maart 2021

eten was vlot koud maar wel lekker, had warmer gemogen. bezorgingslot die was gekozen was niet de eerste dus niet zo snel mogelijk maar de bezorging was wel een halfuur eerder dan verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esmeralda
15 maart 2021
Rook
12 maart 2021

Superrrr zelfs 5 minuten te vroeg

bruintjes
11 maart 2021

jammer dat er geen extra ei op zat bij wat ik besteld heb en wel heb betaald

ex-zwolse
10 maart 2021

had om 16.00 besteld met als bezorgtijd 18.00 opgegeven, erg jammer dat het er al om 17.40 was, kon toen nog niet eten door afspraak elders, gevolg lauw eten, voor de rest prima.

Martijn
9 maart 2021

Prima eten bij dit bedrijf. Zowel de pizza's als de vlees gerechten zijn goed van qualiteit. Alleen altijd later qua bezorgen dan aangegeven. Maar dat maakt de smaak weer goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

07 03 21
8 maart 2021

Bezorgen niet op afgesproken tijd dat blijkt heel normaal te zijn toen ik belde wasr ze bleven konden ze wel binnen een paar minuten er zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Atie
4 maart 2021

Rand van de pizza te hard en deels verbrand. Rest van de pizza heerlijk, heeft goed gesmaakt.

Lute lok
3 maart 2021

Eten was mooi optijd

Diederik
28 februari 2021

Het eten bij Bella Italia is altijd geweldig lekker. Nu nog makkelijker te bestellen via de website. Bezorging keurig netjes en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manon
28 februari 2021

Duurt lang voordat je het is hebt. Wel lekker

Ilona
28 februari 2021

2x online besteld , waardeloos !1x verkeerde bestelling 1x bestelling van 3 pizza 1,5 uur te laat !!

Antoinet Boxum
26 februari 2021
Karin
26 februari 2021

Het eten is heel goed, alleen had ik zonder uitjes over de spareribs besteld en er zat toch wat overheen. Om half zes online besteld, om half zeven de bestelling ingesteld, 10 over zeven wordt het bezorgd. Dit kan verbeterd worden!!!

Gerard
25 februari 2021

Deze keer weer prima voor mekaar en erg lekker

Sander
21 februari 2021
Johan Lageweg
21 februari 2021

+ Heerlijk gegeten en ik vind het een plus dat jullie tegenwoordig bezorgen in warmhoud tas waardoor het eten duidelijk warmer aankomt. - bezorgtijd : ik had om 17:57 besteld en kon als eerstvolgende besteltijd kiezen voor 19:20 maar toen er om 19:50 nog niks was maar even gebeld uiteindelijk is de bestelling om 19:57 geleverd en dat is bijna 40 minuten later

Potkamp
20 februari 2021

Heerlijk niks op of aan te merken gewoon goed 👍

Mondria
20 februari 2021

Weer erg lekker gegeten! Alles was goed gaar, warm en alles compleet.

bruintjes
19 februari 2021

als pizza's aankomen ligt alles naar 1 kant en 1 kant is gewoon dubbel gevouwen dit is niet de 1e x

Friet
19 februari 2021

Ruim een uur te laat en wanneer je belt krijg je te horen binnen 2 minuten mevrouw. Wat uiteindelijk nog 20 minuten duurt.

Thea Klunder
19 februari 2021

Het smaakte goed maar het was gewoon jammer dat het koud was het was meer als een uur toelaat ik neem aan dat wij de laatsten waren en dat het daarom koud was

Alinda
16 februari 2021

Goede snelle levering, erg lekker,

Heleen
16 februari 2021

Bestelling was 2 uur te laat. Lauw en was niet compleet.

N.Zieleman
14 februari 2021

Eten was een uur te laat! En niet meer warm/heet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geert
14 februari 2021

Te laat , niet warm, en geen aardappelen of frites meegeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
10 februari 2021
Karina Slot
10 februari 2021

Drie kwartier te laat. Ja we hebben t druk zegt de bezorger en de man die telefoon beantwoorde was ronduit onbeleefd. Pizza shoarma was lauw warm. Erg jammer we zijn beter gewend.

S bos
9 februari 2021
Max/gerralt van dijk
7 februari 2021

Was erg slecht!!!! Koud eten en erg slappe aardappelen. * Bezorgen was anderhalfuur later snap dat het glad is maar bel dan even dat het later wordt of haal het bezorgen er helemaal uit 06-23501687 Gerralt 06-16762089 Max

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kuperus
7 februari 2021

De bestelling kwam 25 minuten te laat, en ze hadden geen kruidenboter en sausjes geleverd. Dus gebeld en sausjes kwamen weer 20 minuten later maar toen waren we al uitgegeven. Eten was wel héérlijk.

Gerard
5 februari 2021

Eten was erg lekker en stond mooi op tijd klaar. Alleen per ongeluk de saus vergeten bij te voegen die we erbij hebben besteld.

Alinda Visscher
5 februari 2021

Prima service, heerlijk gegeten! Bestellen online is ideaal! Ga ik zeker vaker doen!

Spans
3 februari 2021
CvW
1 februari 2021

Mooi op tijd, heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jj
31 januari 2021

Bezorger was erg vriendelijk maar 1.15 uur te laat Kapsalon was koud maar wel lekker. Pizza hebben we wel eens smakelijker gehad

Anthonie
31 januari 2021

heerlijke shoarma schotel gegeten.

Anoniem
31 januari 2021

Uur te laat

Agnes
29 januari 2021
Ten Veen
27 januari 2021

Mooi optijd eten erg goed prijs kwaliteit verhouding goed helaas snel koud mogelijk dat dit door de bezorg afstand kwam.

Anja Lassche
27 januari 2021

Vriendelijke en snelle bezorging en een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Moniek van de Wetering
27 januari 2021

Antonio en zijn personeel zijn altijd super vriendelijk en heel erg gastvrij. Goede klanten en bezorgservice & bovendien nog heerlijk eten ook.

Corporaal
24 januari 2021

Slecht, heel slecht. Niet gekregen wat ik besteld had, plus 45 minuten langer moeten wachten op mijn bestelling. Zeker geen aanrader dit!

Liesbeth
24 januari 2021

Online besteld, maar ruim 40 min moeten wachten op bestelling. Veel te druk in de zaak, niet Coronaproof. Dit was zeker niet de 1e keer, er moet meer structuur komen! Beter om geen tijd neer te zetten, maar gebeld te worden als bestelling bijna klaar is. Hiervoor iemand extra in te zetten op de drukke uren.

Gerard
23 januari 2021

Het eten was prima. De organisatie was echter een drama. Online besteld om af te halen op bepaalde tijd (al voor 18.00 uur!). Vervolgens nog een uur staan wachten met veel te veel mensen. Erg jammer. Organisatie moet en kan beter. Online bestellingen rollen binnen en tussendoor komen allemaal telefonische bestellingen waardoor er totaal geen overzicht meer is over wie en wat aan de beurt is. Snap best dat het druk is door lock-down en avondklok maar als je vol zit moet je niet meer verkopen als je het niet waar kan maken. Op de online-tool staat keurig aangegeven wanneer het vol is. Ook mensen die later hadden besteld lopen eerder weer de deur uit. Als we niet al hadden betaald was ik al lang weer weggelopen. Eerdere online bestellingen zijn wel goed gegaan.

Harold vd velde
17 januari 2021

Keurig op tijd, en lekker eten zoals normaal is bij antonio

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anthonie
12 januari 2021

Heerlijke shoarma schotel gegeten!

Geert Doosjr
10 januari 2021

Mooi op tijd. Goede producten. Alleen op het verkeerde adres aangebeld🙈

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton
10 januari 2021

Goed verzorgd!

Anoniem
9 januari 2021

Eten is super. Helaas zijn ze altijd te laat met bezorgen

KS
7 januari 2021

Spare ribs was een stuk wat donker /droog. Sla niet zo vers. Aardappeltjes en meeste spare ribs hot heerlijk Mooi op tijd en warm.

Arjan
6 januari 2021

Eten was super voor elkaar en precies op tijd!) Spareribs super mals, zo van het bot af.

Arthur
4 januari 2021

Voor Corona aten wij met enige regelmaat bij Bella Italia. Afgelopen zondag maar eens besloten om online te bestellen. Was verrassend: De volledige kaart met allerlei opties al dan niet toe te voegen! Afhaal tijdstip ingevuld en het eten kwam uit de keuken toen ik binnenkwam om het op te halen. Prima (en lekker!)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saiede & Romano
29 december 2020

Hele lekkere pizza prosciutto en pasta arrabiata gehad. Heel erg jummy en snel klaar :)

Anita rutten
28 december 2020

Heerlijk gegeten!

Noelle
27 december 2020

Lekkere pizza. Jammer jullie te laat waren, volgende keer misschien een berichtje uit doen als het uit loop.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Troost
26 december 2020

Op de aangegeven tijd bezorgd en heerlijk van smaak. Aanrader

ivo
25 december 2020

Zowaar een keer op tijd bezorgt en niet ruim een uur te laat. Viel bijna van de stoel maar ag ook wel eens gezegd worden.

Van Emmen
23 december 2020

Bezorging 50 min. Te laat. Maar het eten was heerlijk.

Kevin
21 december 2020

2e x besteld. Weer 45 min te laat. Nu nooit weer

Visscher
18 december 2020

Altijd goed bij Bella italia, En ja heb zelf de naam bedacht en bestaat nog steeds geweldig

Syl
17 december 2020

Mooi op afgesproken tijd. Helaas was de pizza niet meer heel warm. Was wel weer super lekker. Had aangegeven contant te betalen maar moest toch met pin. Was in principe geen punt.

Klaske
17 december 2020

De pizza was wel lekker maar niet meer heet hij was warm maar werd al snel lauw.i en het kip gerecht was heet en erg lekker.

Lennart
16 december 2020
K.
15 december 2020

We hadden doorgegeven dat we het eten wilden ontvangen om 18.30 uur. Het werd om 18.00 uur bezorgd. Dat zorgde ervoor dat de helft van de familie dus koud eten had want nog niet iedereen was thuis om 18.00 uur. Erg zonde van het geld. Kwaliteit van het eten was wel goed.

Wim Maandag
13 december 2020

Eten werd koud gebracht en 3 kwartier later dan de opgegeven tijd. Wachttijd was toen al 50 min. Wij zijn beter gewend van jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Boxum
13 december 2020

19.00 zou het bezorgd worden 20.00 was het er pas Tip! Bel de klant als het later wordt

Minella
11 december 2020

Prima op tijd Alles warm En erg lekker:)

Gerrit
8 december 2020

Bezorger moet een navigatie systeem kopen

Monique
7 december 2020

Kwaliteit was goed. Bezorging was wederom te laat. Vorige keer ook. Het gaat hier echt om ruim 45 minuten later als opgegeven. Moet iets aan gedaan worden

Daan v dijk
6 december 2020

Eten was goed alleen helaas was de helft koud wat ik niet van jullie gewend ben!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janke Kin
6 december 2020

De bezorging is heel slecht al om 12.00 uur smiddag besteld . Dat het eten om 17.50 uur gebracht kon worden na een half uur gebeld komt er aan na meer dan 1 uur weer gebeld waar ons eten bleef toen was het er na 5 min. Erg slecht die bezorging meer mensen aan nemen om te bezorgen

Gerard
5 december 2020

Alles weer prima voor mekaar en erg lekker.

Carine
3 december 2020

Het eten is zoals altijd lekker. Zoals bijna altijd is er weer wat vergeten waar ik wel voor heb betaald. In dit geval de extra sauzen. Standaard bij Bella Italia: *lekker eten *extreem lange wachttijd tot het eten er is *bijna nooit een complete bestelling, er mist altijd wel iets

Mateusz
1 december 2020

Bijna gren KAAS zo ale ik harley to gevoegd duurde 1.5uur tot dat imand kwas teren op de site stond in 20min bezorgt

Daan van de Pol
30 november 2020

Goede pizza's maar friet was helemaal slap en doorweekt, gebeld, nieuwe gekregen ook weer slap en doorweekt. Bezorging 20 minuten te laat aanwezig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelica Apperlo
29 november 2020

Super service. Makkelijk via de site besteld en betaald. Handig ook het vak voor opmerkingen! En super op tijd bezorgd. 18:06 besteld en 18:52 stond de bezorger voor de deur en het eten was heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lute lok
29 november 2020

Ben tevreden

Rene
26 november 2020

het eten was erg laat zou om 18:10 bezorgd worden en kwam 19:40 aan je raad het al was ook steen koud niet te eten meer kon zo de bak in en als je dan bel en er over klaag zeggen sorry is erg druk nou sorry van mijn kant stond echt 18:10 en niet dat het koud bezorgd zou worden dus geen aanrader daar te bestellen

Lier
20 november 2020

Snel, warm, lekker, veel. Heel goed .

[object Object]
13 november 2020
Marijn
10 november 2020

Top kwaliteit. Lekker met extra's die ik niet had verwacht. Overtroffen verwachtingen dus!

Willy
8 november 2020
Nathalie
8 november 2020
AZ
7 november 2020

Altijd Goed en lekker

Bartus
6 november 2020

Veel later dan afgesproken volgens de bestelling, kwaliteit heb ik wel eens beter gehad, nu gemiddeld

Wout
1 november 2020

Het was erg lekker, wat mij betreft had het vlees wel wat warmer mogen zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

edwin
1 november 2020

hadden rond 1845 besteld zou het eten er om 1930 zijn niet dus kwam pas ff na 20.00 had verwacht dat er wel een pitabroodje bij mijn schotel doner zou zitten niet dus maar verder was het eten wel aardig

Miranda
1 november 2020

Het eten was jammer genoeg koud.

Etienne
1 november 2020

Mooi

Tulp
31 oktober 2020

Perfect geregeld. Toppie

Rinus
31 oktober 2020

Ondanks drukte op tijd bezorgd.

Albert Smit
31 oktober 2020

7 pizza's besteld, snel klaar en goede kwaliteit. bij telefonisch overleg vriendelijk geholpen.

Visscher
30 oktober 2020

Goed

Minella
30 oktober 2020

Op tijd en nog heet. Netjes verzorgd. Prima zoals altijd!

Van ommen
30 oktober 2020

Was goede service

Kevin
28 oktober 2020
Slimmen
26 oktober 2020

Normaal gesproken zijn wij zeer tevreden. Nu was de bezorging een half uur te laat 19.10u i.p.v. 18.40u), waardoor we koud eten hadden. Pizza en spareribs kun je redelijk opwarmen, maar patat en pita kaas is niet zo lekker..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

c.doorn
26 oktober 2020

veel te laat bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rick
24 oktober 2020

Super weer!

Jan
24 oktober 2020

Het eten was heerlijk. En mooi optijd.👍

Spareribs en pizza
24 oktober 2020

Keurig op tijd. De salade is niet helemaal mijn ding

G.Beugeling
24 oktober 2020

Toppers!! Het smaakte heerlijk! We zijn nog aan het nagenieten

Kevin
22 oktober 2020
Nathalie
16 oktober 2020

Was weeeeeeer HEERLIJK

Dylan
16 oktober 2020

Erg lekker, zeer vriendelijk personeel :)

Friet
15 oktober 2020

Helft van eten was koud , bezorging zou 17.40 er zijn maar was er pas een uur later. Wat warm was was goed te eten.

Gerard
15 oktober 2020

Hadden eind van de middag besteld en keurig op tijd klaar en heerlijk eten.

Moniek van de Wetering
13 oktober 2020

We hebben weer heerlijk gesmuld van de lekkernijen! Top service/ kwaliteit.

Herman Slurink
13 oktober 2020

Netjes op tijd bezorgd, prima warme maaltijd.

Si
11 oktober 2020

Pizza's waren zo goed als koud.... Niet fijn Bella!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harmen Haasjes
11 oktober 2020

Eten was goed, maar het eten werd ruim 2 uur na de beloofde bezorgtijd geleverd. 3 keer met bezorger moeten bellen voordat het er eindelijk was.

J.C.
11 oktober 2020
Spike
9 oktober 2020

Bezorging was 1 uur en 10 min te laat. Dan bel je op waar het eten blijft en word je niet serieus genomen heel jammer. Eten was ook lauw dus niet lekker meer zonde van zoveel geld.....

de Graaf
9 oktober 2020

uur te laat en bestelling niet volledig

Brink
9 oktober 2020

Heerlijk gegeten! Niet van die natte vette pizza's. Goed belegd en keuze mogelijkheden genoeg voor extra ingrediënten

CW
9 oktober 2020

Perfect op tijd en het eten was heerlijk.

Jeroen
5 oktober 2020

Zeer goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Fritsche
5 oktober 2020

Ik hal hier regelmatig een heel goede portie Hot Ribs af, nooit teleurgesteld geweest, altijd vriendelijke mensen en lekker eten.

Melvin
4 oktober 2020

Het duurde ontzettend lang, aan de telefoon smoesjes dat er er zo aan kwam. Toen het er eindelijk was, al het eten lauw tot koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert westerop
4 oktober 2020

Eten was meestal gewoon goed , helaas deze keer na 2,5 uur achter mijn bestelling moeten aan bellen of het nog bezorgd ging worden de eigenaar zelf beloofde mij dat de bezorger onderweg was maar na nog een uur wachten verscheen er pas een bezorgen

Martyna
4 oktober 2020
Henk
4 oktober 2020

Drie kwartier te vroeg.

Janus
3 oktober 2020

4 uur wachten op eten, nee geen grap

Hiemstra
3 oktober 2020

echt 4 uur op het eten gewacht en de extra bestelde uiensaus ontbrak.

Hansman
3 oktober 2020

17.25 besteld 20.00 uur hadden we het in huis. En bestelling niet compleet. Gebeld en word na gebracht. Nou we zijn nu 1 1/2 uur verder en het is er nog niet. Maar weet wel bestel hier nooit weer in weekend

Rinus Stam
3 oktober 2020

Bijna een uur te laat en pizza’s koud. Was mijn eerste keer zo en meteen de laatste

M.
3 oktober 2020

Ruim 25 minuten later dan aangegeven. Helaas was oa de pizza al flink afgekoeld. Smaak verder prima

M. Bos
28 september 2020

Jammer dat wat is geleverd behoorlijk afgekoeld is. Maar ging net om het te eten. Anders moest de trom eraan te pas komen. Eten op zich was goed te eten. Bij de digi bestelling kon je aangeven met welk biljet (contant geld) je wilde betalen. Ik ga aan briefje van 50. Euro. Komt de loopman aan de deur, wilde hrt briefje van 50 overhandigen. Zegt deze dat kan niet heb geen wisselgeld. Vreemde communicatie dus. Had nog een briefje van 20 euro, dat kon deze nog wel teruggeven zei deze. Maar uiteindelijk kreeg ik 4,50 terug terwijl ik 5 euro terug moest krijg. Kortom had gevraagd om deze 50 eurocent in de brieven bus te doen. Helaas tot op heden nog geen 50 eurocent gezien. Ik kan wel stellen zo wordt je wel besodemieterd waar je bij staat. Als deze zo 50 klanten per keer doet, heb je mooi extra inkomsten. Jammer dat het zo moet gaan. Weet nog niet of ik nog wel daar ga bestellen.!!

Jasper
26 september 2020

Smaakte goed! Op tijd bezorgd en gerechten waren warm. Top!

Jen
25 september 2020

Spareribs prima. Pizza: geen kappertjes, wel besteld. Bodem licht aangebrand en niet super warm

Poo
24 september 2020

Veeel te laaaat

Rinus
20 september 2020

Op tijd en goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wienk
19 september 2020

Pizza bezorgtijden was 19.15 uur, na nog extra gebeld te hebben kregen we de pizza om 20.20 bezorgd. Zeer jammer dat de afgesproken tijd niet lijkt te lukken. Daardoor zin in Pizza zeer gedaald. Pizza’s waren ook niet super warm meer... Waarom lukt het niet op de afgesproken tijd met nieuwe bestel mogelijkheid zou dit toch moeten lukken.... lukt immers elders ook

Vos
18 september 2020

Pizza's waren lauw, 2,5 uur moeten wachten terwijl er zsm was ingevuld. Kapsalon was goed. Beetje tegenvaller, maar bij mijn weten is dit standaard.

Jenny
13 september 2020

mooie website. Duidelijk en gebruiksvriendelijk. Service dus bezorging prima. Ben zeer tevreden en de maaltijd was voortreffelijk.

Rob
11 september 2020

Zeer matig eten, bezorger niet eeg vriendelijk

Jacco
8 september 2020

Op maandagavond rond 19:00 uur besteld. Na ongeveer 20 minuutjes was het eten er al. Het was warm, voldoende en heerlijk. Lekker gegeten.

Bestelling zondag 17.15
7 september 2020

Optijd gebracht. Eten was goed. Wel jammer dat de aanvulling niet gelezen word. We hadden namelijk ananas op de pizza gevraagd en niet gekregen. Ook de aardappelen waren niet extra doorbakken. Dus graag wel aanvulling lezen, voor de rest was het prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fa
4 september 2020

Koude pizza, aardappels waren nog wel oke. Maar geen 2e keer weer

jennie jongman
3 september 2020

ANANAS was niet goed meer aardappel schijfjes was niet goed GEKRUIT

Ruesink
28 augustus 2020

Top bezorging, wij lagen met onze boot in de haven, netjes op tijd op de aangegeven plek.

Mateusz
25 augustus 2020

Topi

Esther Bovendeur
24 augustus 2020

Bestelling was laat en niet compleet, Na een half uur de rest van bestelling ontvangen deze aardappelschijfjes waren slap. De pizza’s waren koud! Er werd verteld dat de rest van de bestelling gratis was maar hier hadden we al voor betaald.

Pieter
22 augustus 2020

Heerlijk en binnen de tijd van de bezorgtijd

Rolf
22 augustus 2020

Er zat heel weinig kaas op de pizza en hij was al behoorlijk afgekoeld. Hebben een uur moeten wachten.

Rene
17 augustus 2020

het was weer eens een uur later dan de afgesproken tijd en het vlees was weer minder hoe meer je er kom hoe minder je krijg voor je geld ik ben er klaar mee

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eline
16 augustus 2020

Heel slecht, we kregen niet wat we hadden besteld, vervolgens moesten we zelf nieuwe bestelling ophalen terwijl we gewoon elke keer betalen voor het bezorgen, maar voor de 5e keer op rij al verkeerd is. Tenslot komen we zelf onze nieuwe bestelling ophalen maar worden we helemaal uitgebekt door de eigenaar dat hij er klaar mee is en blablabla, heel onrespectvol terwijl hun het fout doen en het staat wel goed op de bon is gewoon een kwestie van lezen. Laatste keer dat we hier hebben besteld

Vermeulen
13 augustus 2020

We moesten ruim 1,5 uur wachten op onze pizza's dat was onacceptabel lang

rick
13 augustus 2020

hele late bezorging en het eten was njet te vreten.

M de Gans
13 augustus 2020

Extreem lang moeten wachten. 2 uur Kwalieit was weel prima

Myranda
12 augustus 2020

We zaten op de boot en hebben online pizza besteld. Goede extra beschrijving erbij. Was niet zo moeilijk want er is hier maar 1 passantenplek, en er lagen maar 3boten. Pizza's kwamen erg laat, waren koud, en de sla die erbij besteld was warm omdat deze in dezelfde plastic zak bevonden. Jammer. 28 euro teveel!

Hoorn
11 augustus 2020

Wij hebben gisteren 2 uur op ons eten moeten wachten, en toen het kwam was het lauw, dus voor ons geen goede ervaring. En dit was niet de eerste keer helaas.

Demir Dzananovic
10 augustus 2020

2 uur gewacht tot het eten bezorgd was. Na 1.5 uur gebeld en te horen gekregen dat het eten er binnen enkele seconden kon zijn, vervolgens dus nog een half uur moeten wachten. Pizza’s waren koud bij bezorging. Kapsalon kip gekregen terwijl kalf besteld was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John oosterkamp
10 augustus 2020

Zondagavond 09-08-2020. Om18:10 uur besteld en om 21:15 gekregen. Meerdere malen gebeld maar elke keer werd er gezegd dat het onderweg was . Begrijp dat het druk was maar informeer de klanten dat het langer gaat duren en Ier van het kastje naar de muur sturen .😳

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam aalberts uit hasselt
10 augustus 2020

Online besteld en gelijk betaald, na 12 x bellen en 3,5 uur wachten kwam dan eindelijk ons eten. Daarna de volgende teleurstelling want de bestelling klopte helemaal niet. We konden zelf nog met de auto En tas met verkeerde eten er heen rijden Om dan eindelijk na 4,5 uur het juiste eten op te halen. Wij bestellen hier nooit meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Noëlle
9 augustus 2020
Ferket
9 augustus 2020

Pizza’s die rond 18.15 uur bezorgd zouden worden pas tegen 20.30 uur leveren, dat is op zijn zachtst gezegd nogal een tegenvaller. Als je dan ook nog nauwelijks bereikbaar bent en die keren dat we jullie wel te pakken krijgen alleen een ‘we zijn onderweg’ antwoorden, dan heb je een slechte recensie verdiend. Daar doet de prima smaak van de pizza’s niets aan af. Jullie zouden kunnen investeren in snellere vervoersmiddelen of bezorgers met een beter richtingsgevoel. Maar voor ons had een betere/prettigere communicatie al veel gescheeld. Wees gewoon eerlijk, zeg dat je het niet redt en verzin geen slechte excuses. Dan hadden wij een beetje gebaald maar wel zonder boosheid onze pizza’s kunnen eten. En een betere recensie kunnen schrijven.

Geert
9 augustus 2020

Prima georganiseerd en keurig op tijd klaar.heerlijke pizza’s

Bjorn
8 augustus 2020

Te laat en niet heel erg warm, wel lekker.

Joost
6 augustus 2020

Online besteld bestelling 2.5uur te laat.. bestelling mist de helft de na levering zou er binnen 15min zijn duurde nog een uur, waarna de bezorger zei dat het niet betaald was terwijl dat wel was.

Hoogstede
5 augustus 2020

Alles was keurig op tijd klaar. Alleen miste ik de pita broodjes, dat was jammer.

Wim Roosken
4 augustus 2020

De bezorger was twintig minuten te laat, belde aan bij de buren. Ik was net op tijd om hem tegen te houden toen hij wilde wegrijden, na zijn telefoontje.

Jesper Dekker
3 augustus 2020
Lok
30 juli 2020

Kwart voor 5 besteld voor bezorging om 6 uur. Kwart voor 7 gebeld, was onderweg, rond half 8 nog een keer gebeld, waren ze er mee bezig want het was druk... uiteindelijk kwart voor 8 het eten gekregen... 🧐

LB
30 juli 2020
YdB
30 juli 2020

Zeer teleurgesteld over kwaliteit van het eten. De kebab was totaal niet gekruid zelfs geen zout en peper en smaakte naar niks. De pizza bolognese leek meer een uien pizza. Bolognese was ver te zoeken en veel te veel ui zat erop. Bestelling was ook niet klaar toen ik op de afgesproken tijd kwam ophalen. En jullie mogen ook meer aandacht hebben voor de Corona maatregelen (afstand! Geen desinfecterende gel etc)

Alfred Boes
30 juli 2020

Slecht bevallen. Besteld om 17.57 uur en eten werd pas gebracht om 19.50 uur. Terwijl ik gevraagd had om 18.45 uur. Eten was koud en smakeloos. Ik had met iDeal betaald maar dat doe ik dus niet weer. Anders had ik de bezorger en het eten weg gestuurd.

Bert jordens
30 juli 2020

duurt te lang was koud

Batenburg
29 juli 2020

lekker, redelijke prijs, goede snelle levering

Hoi
29 juli 2020

Anderhalf uur moeten wachten. Voor 6u besteld, kreeg de pizza,s pas om half 8. Ook mooie smoesjes. Eerst dat er niemand thuis was. Later dat de bezorger het adres niet kon vinden. En uiteindelijk was zn tomtom kapot....? Dankje wel Bella voor de Lekkere koude pizza,s!! 1 ding weet ik wel. Ze zijn een klant kwijt!

Bert jordens
28 juli 2020

perfect

M.W
27 juli 2020

3 pizza's waren zeer geslaagd, en de ribs waren ook heerlijk :) als we weer eens in de buurt zijn komen we zeker weten weer langs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RJ
26 juli 2020

De shoarma was zeer goed allen niet warm mee maar lauw en het broodje cheeseburger ws een afknapper steenkoud en een taai broodje met zure mayonaise saté die je daar krijg zijn lapjes vlees met dunnen satésaus (bruin water) en wederom ook weer koud en de afstand is maar 8 km

jennie
25 juli 2020

heel goed en lekker

Lier
25 juli 2020

Zeer lekker , ruim voldoende. Porties patat mogen wel wat kleiner.