Beoordelingen van Bella Italia Bezorg Zwartsluis

Recente recensies

4.0
Piet
29 november 2022

Te laat en koude pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D.
27 november 2022

Eten is perfect en erg lekker. Was alleen jamer dat ons tasje en waar het eten in zat stonk naar rook. Gerookt in de auto ? Of in de auto waar vaak in wordt gerookt? Daardoor was ons eetlust wel beetje verpest

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
25 november 2022

Heerlijk gegeten, goede service toen de bestelling niet helemaal goed af ronde op de site, na een belletje werd alles keurig opgelost en bezorgd.

Marcin
13 november 2022
Ria Snoei
11 november 2022

Lekkere pizza's en bezorger houdt zich aan de afspraak

Timmerman
10 november 2022

Het is volgens afgesproken tijd geleverd en het was goed warm.

Gerard
6 november 2022

Eten was weer heerlijk. Paar uur van te voren besteld en het stond mooi op tijd klaar.

Rinus
31 oktober 2022

Keurig netjes optijd bezorgd. Eten was heerlijk. Mag wel wat langer warm blijven. Verder uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T
31 oktober 2022

Alle sauzen zaten er niet bij. Verder was het eten prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
30 oktober 2022

Vandaag lekker warm en op tijd bezorgd, helaas geen 5 sterren dit keer. Had te maken dat ik de nieuwe calzone had besteld en deze een beetje flauw van smaak was, dus volgende keer weer mijn vertrouwde recept bestellen. Voor de rest was het prima en misschien kwestie van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelica Apperlo
30 oktober 2022

Onze bestelling was een stuk later dan aangegeven. Helaas was de biefstuk niet lekker, smaakte zuur, daar baalde ik enorm van!! De rest was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjaak
30 oktober 2022

Het klopte niet helemaal met wat de bestelling was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hylke
30 oktober 2022

Had een shoarmaschotel en een pita broodje besteld. Het werd snel geleverd door een vriendelijke meneer. Helaas was er geen pita broodje bij. Gebeld (ze boden direct hun verontschuldigen aan) en deze werd zeer snel nageleverd (met nogmaals hun excuses). Het eten was goed heet en nog steeds heet toen ik mijn hete broodje kreeg. Al met al heb ik ontzettend lekker gegeten.

A H
29 oktober 2022
K.
22 oktober 2022

Eten Prima. Misschien even op de site pinmogelijkheid vermelden of standaard mee nemen. Verder prima.

Thom
19 oktober 2022

Had kapsalon besteld, zat geen sla op en de patat en kip waren veel te veel gekruid. Prijs niet waar!

Mulder
9 oktober 2022
Robert
2 oktober 2022

Prijs kwaliteit prima

Henk Westerman
2 oktober 2022

Wat weer een mega fiasco. Nooit en echt nooit meer van mijn leven zal ik ooit nog iets bij Bella Italia bestellen. Wat een mega kloten bedrijf. Twee keer besteld, en twee keer niets gekregen. Wel ruim 100,- euro betaald. Mensen hier nooit iets bestellen.

Fred
2 oktober 2022

Eten en bezorging prima

Frits Boschma
18 september 2022

Heerlijk gegeten voldoende voor twee personen

Michael rook
12 september 2022

Pizza was erg hard de rand, in het midden van de pizza erg dun. En de extra kaas die ik er bij had besteld was niet te zien dat het er op zat. Ben wel beter gewend van de bella.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leeuw
3 september 2022

Eten was perfect optijd en was erg lekker en goed warm.

Laura
29 augustus 2022

Eten zou er om 9 uur zijn, 5 voor 10 kwamen ze aan, pizza koud. Kapsalons misten, patat miste en een aantal pizza’s waren verkeerd. Gebeld, kon er na een uur weer zijn. Nou laat maar, bestel niet weer hier

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Beugeling
25 augustus 2022

Al de 3e keer te laat bezorgd 3 kwartier Dat kan beter

Anne
25 augustus 2022

Slechte bezorging na ruim uur geleverd al 2de keer en als je belt komen ze er zo aan onderweg vervolgens nog tijd wachten.

Van dijk
21 augustus 2022

Lekker en keurig op tijd

Henk Jan Breman
20 augustus 2022

Ga zo door

Erik
20 augustus 2022

Bestelling stond keurig op het ingegeven tijdstip klaar. De kapsalon was heerlijk!

Yvonne
8 augustus 2022

2 uur moeten wachten op bestelling, wanneer je belt is het onderweg. Niet dus. Zeer slechte service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank Clements
7 augustus 2022

Wederom veel langer moeten wachten tot de aangegeven bezorgtijd. Kwaliteit van m'n gerecht (Calzone Fantasia) was slecht. Ik had besteld zonder paprika, daar zat hij vol mee en hij was koud en erg zompig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jongschaap
5 augustus 2022

Helaas voor de zoveelste keer erg lang (ruim 2 uren) moeten wachten op de bestelling. Pizza’s waren lekker, maar de volgende keer bestellen we ergens anders

Arnoud
3 augustus 2022

Bestelling via internet goed doorgekomen. Bestelling op tijd klaar. Vriendelijke bediening en pizza waren echt verukkelijk!

Ferry Bleij
31 juli 2022

Zeer goed, en snelle levering. Veel keuze handig als iedereen wat anders wil.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline
31 juli 2022

Wederom was het eten koud! En 3 kwartier later

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

😓
25 juli 2022

Bestelling was helaas een uur te laat. Pizza was gelukkig nog redelijk warm wel jammer dat mijn extra opties voor op mijn pizza niet was meegeleverd. Nu weet ik dat het op zondag drukker kan zijn waardoor de wachttijd langer is dan door de weeks maar de levertijd die ze aangeven mag ik toch wel aanhouden dacht is zo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard
24 juli 2022

Heerlijk eten en het stond keurig op de aangegeven tijd (online besteld) klaar.

Troost
19 juli 2022

Heeel heeel slecht 18.00 besteld 19.00 zou bestelling er wezen 21.30 zelf onze bestelling moeten ophalen

Xxxcxccçxxx
18 juli 2022

Het was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gelmers
17 juli 2022

Super pizza,s bij de optielijstjes zou ik nog graag knoflook zien staan Pizzas zijn Top en super warm toen ze in Beltschutsloot gebracht werden

Bas
14 juli 2022
Tukker
3 juli 2022

Tussen half 6 en kwart voor 6 bezorgen. Jullie stonden 5 uur al op de stoep. Veel duurder geworden! Met 2 euro rekenen voor een extra topping! Vind ik niet kunnen. Er zat meer pizza aan het deksel geplakt dan wat er nog op de pizza zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kevin Wardenier
3 juli 2022

Altijd hartstikke goed! Persoonlijke favoriet :-)

Torensma
2 juli 2022

Helaas een uur later bezorgd dan de bedoeling was..

Krabbe
26 juni 2022

We hadden 1 patat en 1 aardappeltjes zonder zout besteld. We kregen helees met zout alleen maar.

Chantal
25 juni 2022

Het vlees was goed. Erg jammer dat het zo vroeg kwam. We hadden express een tijd uitgekozen dat onze kinderen op bed lagen, maar het kwam 3 kwartier eerder. Waardoor de aardappeltjes niet meer te eten waren tegen de tijd dat wij er aantoe waren. Die 3,50 bezorgkosten zijn niet gebruikt om naar ons toe te rijden, maar er is gewoon een combinatieritje gemaakt. Ik zou niet heel snel weer bestellen hierdoor.

Leusink
20 juni 2022

Heerlijk gegeten!

J
18 juni 2022

Spareribs waren goed en lekker warm al was men 30 minuten later dan gepland

Jasper
18 juni 2022

Het eten was zoals gewoonlijk lekker. Helaas was het eten een uur te laat.

Paula
12 juni 2022
Yvonne
9 juni 2022

Ruim half uur later dan bezorgtijden. Patat is de laatste tijd slap. Spareribs prima en pizza’s ook.

Altena
8 juni 2022

We hebben voor 9 personen eten besteld en snachts hadden er 5 van de 9 mensen last van buikpijn. Dus voor ons eerst geen bella weer.

Robert
6 juni 2022

Kwaliteit is goed. Bezorging voor de 4e keer te laat, maar liefst 1,5 uur. Was fijn geweest als er tussendoor een update was geweest. Jammer.

Emma
6 juni 2022

Bestelling geplaatst met tijdsblok 18.00-18.15u. Uiteindelijk na 2 keer bellen, is het om 20.10u bezorgd. Helaas was het eten al half koud, waardoor de kwaliteit minder was. Toen wij 2 keer contact zochten met jullie, werd de eerste keer zo de verbinding verbroken toen ik vroeg waar het eten bleef. De 2e keer werd verteld dat ze onderweg waren. Het heeft toen alsnog 40 minuten geduurd voordat het er was. De meneer die de telefoon aannam, was helaas erg onvriendelijk, liet je niet uitspreken en kapt het direct af. Ik kan mij voorstellen dat met feestdagen het erg druk is, maar maak dan de keuze om niet te bezorgen en zorg dat dit duidelijk ergens omschreven is...

Vd Berg
5 juni 2022

Online besteld, was precies op tijd klaar. Pizza’s waren goed. Bij de Lamahcun miste de salade, dat was echt jammer.

Doevelaar
1 juni 2022

Het eten was koud. De deksel zat aan de lasagne.

jaco
30 mei 2022

was koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danny Kalf
28 mei 2022

Besteld via de app en 20 min later stond het voor mij klaar. Zoals gebruikelijk altijd goed bij Bella Italia

Spijkerman
22 mei 2022
Jelle
22 mei 2022

20 minuten wachten op een online bestelling waarna in ook nog eens de cola mocht afrekenen

Deze keer niet blij
21 mei 2022

45 minuten te laat. Pizza was lauw. Het ging zo goed met op tijd bezorgen. Lukt het niet om op tijd te bezorgen? Informeer je klanten even.

Henk Jan Breman
20 mei 2022

Eten was erg koud

Rene
16 mei 2022

Zeer goed en lekker eten en binnen de tijd bezorgd prima zaak

M de jong
12 mei 2022

Pizza was niet naar wens... ei, paar plakjes ipv een heel ei op de pizza.... Hamblokjes waren 2 plakken ham..... viel me dit de vorige keer een hele andere pizza was....

J
5 mei 2022

Zoals gewoonlijk te laat bezorgd, klein bakje (slechte) pepersaus en nog duurder gemaakt ook. Slappe, smakeloze aardappelschijfjes. En dan in het dorp zelf nog een euro bezorgkosten durven te vragen ook. Wij wijken uit naar wannerperveen, ribhouse, geweldige spareribs, vriendelijk personeel en betaalbaar.

Nathalie
5 mei 2022

Prima. Alleen aardapschijfjes waren nog rauw. 😆

H.
4 mei 2022
Hendriks
3 mei 2022
Torensma
29 april 2022

Mooi optijd bezorgd, jammer dat de extra’s bij 1 pizza er niet op zaten..

Ola
24 april 2022

Kapsalon echt klain en koud

Andrzej
24 april 2022

The best !!!

Gerard
17 april 2022

Heerlijk en keurig op tijd klaar.

Leeuw
9 april 2022

Het waren lekkere pizza's. En de bestelling was precies optijd.

Anoniem
8 april 2022

Eten was er na ander half uur nog steeds niet patat was koud

Erna Steggink
2 april 2022

Was niet erg warm

Anoniem...
2 april 2022

Ze waren veelste laat met bezorgen en het eten van mijn man was koud en de patat en aardappeltjes hadden teveel kruiden was niet lekker. En als je ze belt waar het eten blijft zeggen ze ja mevrouw nog 5 min dan zijn ze er wel en dan duurt het nog dik een half uur voor ze er zijn. Nee ga hier nooit meer bestelden

Meeuwissen
1 april 2022
H
31 maart 2022

Heel erg lang moeten wachten, en koud eten!

Woud
29 maart 2022

Twee keer besteld twee keer 2,5 uur gewacht, de eerste keer de sausen vergeten en de twee keer een scherp stuk plastic in het eten van een bewaardoos, en geen vriendelijke telefoon medewerker, erg terleurstellend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
27 maart 2022

We hadden om 23:07 besteld en het was om 23.30 thuis bezorg. Goeie service!

Piet
26 maart 2022

Kan warmer

Boxum
25 maart 2022

Pizza bella besteld zonder champignons en paprika Schotel shoarma zonder champignons met kaas Helaas pizza met champignons en paprika en schotel shoarma met champignons en zonder kaas

Jos
19 maart 2022

Eerste keer besteld bij dit restaurant, maar wat een kwalitatief uitermate teleurstellende pizza. Bodem was veelste slap, was koud en het vlees smaakte niet. Erg jammer!

E.M. Klein
18 maart 2022

18.38 besteld , bij bestelling was aangeven bezorgmoment 19.30-19.45, bestelling bezorgt om 20.30 en louw warm erg jammer want wij zijn altijd erg te speken over de kwaliteit van jullie , maar dat bestellen via internet werkt niet bij jullie , dus gaan we de volgende keer gewoon weer bellen ! met vrindelijke gr fam Klein Vollenhove

André
13 maart 2022

Na lange tijd weer is besteld, Eten was goed Bezorging perfect in de aangeven tijd schema.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schoonewelle
12 maart 2022

Fantastisch lekker eten en op tijd bezorgd.

Serilda De Leeuw
28 februari 2022

De kebab was super vet en niet zoals we gewend zijn. En de pizza was heerlijk miste alleen de kaas er zat veel te weinig op

Minella
18 februari 2022

1,5 u later.. Kwaliteit zoals altijd prima

Gert
13 februari 2022

Ruim 3 kwartier na aangegeven tijdstip

Gerard
13 februari 2022

Was erg lekker, bestelling was helaas niet compleet, de sausjes ontbraken.

John
9 februari 2022
eddy mondria
6 februari 2022

dit is niet wat ik gewend ben van jullie ik had besteld om 22:00 uur het zou hier 23:00 uur zijn dit werd al 23:30 uur dit kan gebeuren maar als het al een half uur later is dan mag je toch wel verwachten dat het warm is (hier had ik de andere keren geen last van toen was het WEL warm ) nu moest ik het in de magnetron nog opwarmen dit lijkt me toch niet de gang van zaken vandaar zou ik zeggen denk een tweede keer na als ik weer bestel

Remco
6 februari 2022

Vroeger was het een supergoede zaak, altijd goed eten en dergelijke. Nu 1,5 uur te laat het eten gekregen, en het was bijna koud ook nog. Voorlopig niet weer...

a.egers
3 februari 2022

18.35 bestelling geplaatst pizza + shoarmaschotel zou rond 19.30 bezorgd worden dat werd 20.05 Het eten was bijna koud. Heel jammer, smaak was wel goed.

Krul
2 februari 2022

Bezorging was mooi op tijd vanavond erg fijn.

Leo Bovee
31 januari 2022

Levering afgehaald, maar bleek niet compleet sausen en salade miste en opmerking werd niet gelezen

Naika
30 januari 2022
't bruintjes
30 januari 2022

Veel te lang geduurt, koud eten en slechte kwaliteit.

Johanna vantijssel
27 januari 2022

Kregen door bezoektijd 18.30 .na 19.30 2 maal gebeld. Weet niet wat er in de tussentijd is gebeurd maar het eten was lauw

Thea Klunder
22 januari 2022

Wij bestellen vaak maar elke keer zeggen we we doen het niet meer want altijd is ons eten koud wij zijn zeker de laatste van de bestelling elke keer ik zet het er ook wel eens bij graag warm!!

Gerjan
21 januari 2022

3uur zitten wachten op eten 4x tehoren krijgen dat de bezorger nu weg gaat geen aanrader

X
21 januari 2022

Pas meer dan een uur later dan gevraagd hebben wij de bestelling gekregen. 2 keer eerst nog gebeld. Tot 2 keer toe bestelling is onderweg en het is heel druk. Gelukkig was het wel warm. Maar dit was de laatste keer dat wij bestelden.

De boer
17 januari 2022

Pizza was koud op moment van bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H Roeten
15 januari 2022

Het eten was goed, maar 45 minuten te laat bezorgd, Daardoor was het koud en moesten wij het opwarmen in de magnetron, dit komt de kwaliteit niet ten goede.

Gerlinde Wessels
14 januari 2022

Bezorger was veel later dan aangegeven, en toen we eindelijk de pizza’s hadden zat de ui waarvoor extra was betaald er niet op.. de pizza rand was heel erg droog en hebben we beide laten liggen.. erg jammer want normaal bij afhalen is de pizza altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S
13 januari 2022

Ruim half uur te laat

wolter Rook
9 januari 2022

veel te laat bezorgt en het eten was bijna koud

N
9 januari 2022

Bezorging keurig optijd, kip was niet gaar.

Jo
8 januari 2022

Meer dan een uur te laat.

Julia
8 januari 2022

Altijd goed, soms duurt het wel even als het druk is.. maar het is het wachten waard. Je krijgt altijd grote porties en bezorging is ook altijd vriendelijk.

Ria Snoei
5 januari 2022

Misschien beter de opmerking lezen, (maar het was een lastige)bestelling werd aan verkeerde persoon aangeboden. Als de opmerking goed gelezen was , was dat niet nodig geweest. Wel heerlijke pizza's!

Inge
3 januari 2022

Eten weer dikke prima. Jammer dat het een uur te laat was.

Bianca Zijlstra
31 december 2021

Heerlijke pizza, gesneden zoals gevraagd. Op tijd klaar en nog lekker warm. Ons vaste adres voor pizza’s en spareribs (lekkerste van NL)

G. Van den Berg
31 december 2021

Zoals vaker kwam de bestelling een half uur te laat.

Klappe
30 december 2021

Ik heb 18.00 besteld maar werd 19.10 bezorgd. Graag dan even bellen want als de tijd niet gehaald wordt kunnen we er rekening mee houden met kinderen etc.

De Vries
24 december 2021

Normaal gesproken echt wel 4 sterren maar gisteren zo'n slechte ervaring gehad dat ik toch even bericht. Wij halen altijd af maar gisteren voor het eerst voor bezorgen gekozen. Via de website om 16:55 een bestelling geplaatst voor levering op 17:40. 17:50 gebeld en toen waren ze net uit de oven volgens de medewerker. 18:20 gebeld en toen was het nog 10min en dan zijn ze er. Uiteindelijk een uur later (18u45) onze bestelling gekregen. Missen verdorie de aardappelschijfjes bij het hamburgermenu. Gebeld en om 20u15 nog de aardappelschijfjes geleverd gekregen.

Uit zwartsluis
24 december 2021

Vroeg op de dag besteld met afgesproken tijd, was wederom te laat. Vervolgens waren er ook geen sausjes aanwezig, in bestelling nog extra vermeld dit niet vergeten zat er niet bij. Bezorgen kon niks doen, nog zelf heen moeten rijden. Erg slecht.

J Coenraadts
19 december 2021

Het is iedere keer een verassing wat je krijgt als je meerdere gerechten besteld. En bezorgtijden doen we niet aan. Maar het eten is heerlijk.

Ramón Timmerman
18 december 2021

Hebben een half uur moeten wachten, hadden voor bezorging 18:10u gekozen, kwam pas 18:45

Greet Doosje
12 december 2021

Patat was erg veel, was goed maar moest veel weggooien! Mag voor twee personen wat minder

jennie jongman
12 december 2021

goede zaak en lekker spul

E
11 december 2021

Het was uiteraard weer een uur te laat terwijl het zo'n simpele bestelling was, en na 1 hap heb ik alles weggegooit. Het was gewoon steen en steen koud. Dit kan echt niet, heel vaak nog besteld omdat het lekker eten is, maar laatdte 3x koud eten gekregen dus. Bestel er nooit weer

Cees Winter
11 december 2021

De bestelling werd 3 kwartier na de afgesproken tijd bezorgd. Wanneer je op tijd hebt besteld, zou dat niet moeten kunnen. En wanneer je met kinderen zit te wachten, is het gewoon lastig!

thijs
9 december 2021

half uur later dan op website vermeld was, en het was niet erg warm meer. Misschien in tempex box brengen net als collega's doen. Maar het smaakte heerlijk, en dat maakt veel goed

Henriët Koffrie
4 december 2021

Ruime portie, goed warm, heerlijk gegeten

wind
3 december 2021

Was heerlijk maar voor de tweede keer alle sausjes vergeten, erg jammer

Gerard Winter
1 december 2021
Julia
30 november 2021

Altijd lekker en ook veel! Vriendelijke mensen ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther Haasjss
29 november 2021
Wout
28 november 2021

Eten perfect, bezorging zou om 17:20 zijn maar werd al om 16:45 bezorgd. Op zich niet erg want ik was thuis en normaal eet ik soms ook wel zo vroeg, maar was niet de afspraak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R
28 november 2021

Voor de tweede keer nu een half uur later dan afgesproken tijd. Als ik elders bestel in het dorp komen ze nooit later dan 5 minuten.

Marcin
28 november 2021

Ik heb mijn volledige bestelling niet ontvangen. ze hadden geen extra aardappelen meer voor 3.50e.de rest is geweldig

Leeuw
27 november 2021

Bezorging was 45 minuten telaat. 18.05 besteld bezorg moment was 18.50 Om 19.40 zaten wij pas aan het eten Eten was erg lekker en goede kwaliteit We hebben ons buikje lekker rond gegeten.

Mooiweer
21 november 2021

Aardappelschijfjes :lauw! Bestelling bijna half uur later

teun en jantje
21 november 2021

hij was een uur te laat de pizza was niet te eten was koud dat was 1 x maar niet weer de volgende pizza halen weer in giethoorn bij venezia die is prima

Gerard
20 november 2021

Lekker man.

Johan
19 november 2021

Te laat en ook nog verkeerde geleverd na belletje snel opgelost alleen toen miste de saus die ik wel betaald had

De boer
17 november 2021

Bezorging was een uur te laat.. daardoor een afspraak moeten verzetten helaas. Als jullie nu in vervolg gewoon de klanten bellen dat je het niet gaat redden op de afgesproken tijdstippen. Dan voorkomt dit ergenis

Krzysztof Druzinski
15 november 2021
Rutger de Goede
15 november 2021

Het eten was koud, en er zaten allemaal harde stukken in de doner.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nikai Lassche
13 november 2021

Ik zei bij opmerkingen dat ik de Mayo niet op de pizza wil en kreeg het toch

Johan
7 november 2021

Eten smaakte wel maar was behoorlijk afgekoeld daarom maar 3 sterren dit keer. Bezorging bijna een uur te laat (en is niet de eerste keer)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
7 november 2021

De pizza was lekker Mooi op tijd bezorgt Ik bestel de volgende keer weer bij jullie

Sander
6 november 2021
NH
5 november 2021
Takken
2 november 2021
Kevin
2 november 2021
Dirk
2 november 2021

Bezorger wil geen btw bon afgeven, duidelijk om gevraagd duidelijk aangegeven dat wij een bedrijf zijn. Op moment dat je om een btw bon vraagt is het antwoord: "ik niet begrijp"

stefan
31 oktober 2021

heerlijke, snelle, vriendelijke service, zoals altijd :)

Laudine
31 oktober 2021

Pizza veelste veel kaas een scheef vastgehouden dus zat overal. Heb de pizza weggegooid

Freddy
29 oktober 2021

Pizza smaakte goed alleen een half uur te laat bezorg plus dat hij daardoor koud was. Een beetje jammer.

Dagmar
25 oktober 2021

Altijd lekker eten, goed klaar gemaakt en de bezorgers zijn altijd vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vissers
24 oktober 2021

Eten was best prima, maar niet warm. Is ook lastig als ze er ruim 2,5 uur over doen om te bezorgen. Gebeld, bezorger was onderweg. Toen nog zeker 40 minuten gewacht terwijl het een minuut of 15 rijden is. Bij de een mistte er iets van het eten en bij de ander was er iets niet uitgehaald ivm allergie... Dit was de tweede keer dat we zwaar teleurgesteld zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Francisca
24 oktober 2021

Snel bezorgd maar het eten was niet warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Troost
20 oktober 2021

We misten het pitta broodje. Daarnaast heeft de bezorging te lang geduurd. Bij navraag werd gezegd dat het onderweg zou zijn maar ook dat is niet nagekomen. Jammer maa5 de volgende keer bestellen we hier niet meer.

Alfred
20 oktober 2021

Eten was top en op tijd gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
16 oktober 2021

Bijna 2 uur op onze bezorging moeten wachten, ronduit belachelijk!! Non stop werd gezegd dat de bezorger onderweg was, nou, niet dus! Eindelijk na wel 8 telefoontjes kwam het eten, koud! Waardeloos restaurant We willen ons geld terug, maar weten niet hoe. Voor openingstijd morgen zijn wij weer weg uit Zwartsluis.

Pieter
14 oktober 2021

Het eten was keurig op tijd klaar, was warm en zeer smaakvol!

Stefan
12 oktober 2021
Sebo Generaal
9 oktober 2021
H.Mooiweer
4 oktober 2021

Bezorging 3 kwartier telaat Eten hierdoor koud

Sp
3 oktober 2021

2 uur moeten wachten

Js
2 oktober 2021

Kwaliteit was prima. Smaakt goed. Bestelling zou et zijn om 18.40uur, maar was er om 19.20 uur. Niet goed.

Kamp
25 september 2021

Vriendelijk personeel en eten staat op tijd klaar. Kwaliteit is matig, vlees droog, patat week en pizza ene keer verbrand en tweede keer bodem slap. Salade lijkt niet vers. Niet wat we verwachten van bijgerechten of bij een schotel. Aardig dat ze er broodjes met kruidenboter bij doen, die zijn heerlijk.

Charlotte
22 september 2021
gerda
21 september 2021
Hans
20 september 2021

Top kwaliteit, grote portie, goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klaudia G.
20 september 2021

The pizzas were delicious, we will definitely come back to try other dishes! In addition, the kind gentleman who gave us our order made us want to go back there! We recommend 😊

Robby
19 september 2021

Pizza's waren weer perfect en bezorger netjes op tijd.

Wout
8 september 2021

Heerlijk zoals altijd en ook lekker veel.

Wesley
6 september 2021

Voor de 4e keer op rij ruim te laat bezorgd. Dit was daarom de laatste bestelling die ik heb laten bezorgen. Jammer, want het eten is goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Evelien
1 september 2021

Handig besteld en betaald via internet. Het eten was perfect op tijd klaar bij het afhalen en het heeft ons heerlijk gesmaakt!

Bianca
26 augustus 2021

Heerlijk eten alleen het werd een half uur te laat bezorgd. De kruidenboter kan beter apart verpakt worden want het was nu compleet vloeibaar

Kolk
20 augustus 2021

Waren 20 minuten te laat en het eten was niet goed warm meer Dus zeker niet te vreden

matthijs
20 augustus 2021

alles was perfect

Lilian
15 augustus 2021

Wij hebben ruim 2 uur op onze bestelling moeten wachten. Tussendoor 4 keer gebeld waarbij iedere keer werd gezegd dat de bezorger er nu aan kwam. Niet dus! Er kwam alleen een sorry mevrouw, wij hebben het druk. Maar ruim twee uur op je eten moeten wachten voor een kleine bestelling in de buurt is niet in orde. Toen de bestelling uiteindelijk kwam was deze koud en gaf meneer aan, ik kan daar niks aan doen. Jammer! Wij gaan dus niet nogmaals bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hammer
15 augustus 2021
Jp
14 augustus 2021

Prima op tijd bezorgd, en lekker.

Sebo Generaal
14 augustus 2021

Precies op tijd en prima pizza's!

Mateusz
13 augustus 2021
Graaf L.
12 augustus 2021

Pizza's zijn prima verse spullen heel goed alleen de bezorgtijden zijn erg lang en onduidleijk 3x gebeld en alle keren werd gezegd dat de pizaa's onderweg waren. na nog een keer bellen en dreigen om mijn geld terug te vragen kwam de pizza uiteindelijk bijna anderhalf uur te laat aan... Dit is niet de eerste keer dat dit mij overkwam. Dus Bella Italia zorg ervoor dat jullie je logistiek op orde krijgen en de afspraken in het online systeem ook haalt... voor mij geen herhaling meer als we hier weer op vakantie zijn.

Martijn de korte
9 augustus 2021
edwin van zoen
8 augustus 2021

het eten gaat wel maar je bezorgservice is waardeloos keer op keer spreek je een tijd af en standaard komen jullie pas na minimaal een half uur te laat het eten bezorgen wat dan ook nog eens lauw is en iedere keer sturen jullie zo.n beoordeling maar jullie doen er niks mee

Martijn
1 augustus 2021

Netjes optijd en lekker warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W. Doosje
28 juli 2021

We zijn tevreden over het bestelde. De levering was een beetje later dan afgesproken maar niettemin zijn wij tevreden

Gommel
26 juli 2021

Lekkere pizza en snel klaar voor af te halen

thijs
25 juli 2021

Was lekker en keurig op tijd. Misten alleen de vruchtjes die altijd door de sla zaten

Chanalis
24 juli 2021

Snelle bezorging. Pizza was heerlijk!

Gerard
22 juli 2021

Lekker en keurig volgens afgesproken tijd klaar staan.

Judith
22 juli 2021

Bezorgtijd om 6 uur, eten kwam 8 uur... 4x gebeld en telkens "was de bezorger onderweg" of kon hij "elke seconde aankomen", terwijl het 10 minuten rijden is vanaf het restaurant. Het eten was zoals verwacht koud en de bestelling klopte niet.

Toos
20 juli 2021

Super geregeld en heerlijk gegeten!

Mike
16 juli 2021

Prima eten hier. Alleen kan je gerust een half uur/tot een uur extra tijd tijd bijrekenen. Ze zijn nooit op tijd

Yep
10 juli 2021
bijma
6 juli 2021
…..
5 juli 2021

Bijna uur te laat

AA Elken
2 juli 2021
Rob
1 juli 2021

Heerlijke pizza's

Leon
1 juli 2021

Bezorging had wat eerder gemogen of een belletje

Drost
30 juni 2021

2x besteld en 2x 1,5 uur te laat dan de aangegeven bezorg tijd!! Het eten is wel super lekker alleen jammer dat ze te laat komen en ook niks laten weten dat ze vertraging of iets hebben.

Hoogstede
28 juni 2021

Om 18.00 besteld, gevraagd dat ze het om 20.00 zouden leveren. Vervolgens om 20.20 is een keer gebeld waar ze bleven. Ja met 10 minuten. Was geleverd, maar niet compleet miste 3 dingen. Dat zou binnen 20 minuten geleverd worden. Pas om 21.30 werdt het geleverd, de visite was inmiddels ook al naar huis gegaan. Het eerste deel van het eten was ook nogeens koud. Was niet gezellig eten met elkaar. Erg slecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca
27 juni 2021

Later geleverd dan dat ik besteld had en de saus die ik besteld had zat er ook niet bij.

Klooster
27 juni 2021

Helaas weer eens veel te laat en NIET compleet!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Antoinet boxum
27 juni 2021

Wat een slechte service Waren een goeie klant maar verdient aan ons geen stuiver meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

V Benthem
27 juni 2021

Helaas koude gerechten ontvangen. Bezorg service dramatisch, 1,5u later dan gepland!

Apperlo
26 juni 2021

De bezorging was netjes en op tijd, de kwaliteit van het eten was weer voortreffelijk. Helaas hadden we 4 bakjes knoflooksaus ipv whisky. Wat wel juist besteld was en op de bon staat.

Ten Veen
24 juni 2021

Bezorgd meer dan een uur te laat. Helaas was het eten ook niet echt warm meer. Kwaliteit is wel erg goed

Anja
21 juni 2021

Lekker eten en niet te duur.

Henk
21 juni 2021

Lekker en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kjz
11 juni 2021
Paul
7 juni 2021

Heerlijk eten en mooi op tijd bezorgd. Meer dan genoeg, zelfs voor de grote eter.

Greet Generaal
4 juni 2021

Heerlijk eten

Rieneke Lassche
1 juni 2021

Super lekker Mooi op tijd bezorgd

Alien
30 mei 2021

9 van de 10 keer klopt de bestelling niet. Vandaag weer niet. Een knoflook saus te weinig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
30 mei 2021

Pizza's leken al lang in de doos te hebben gelegen. Waren erg klef en niet echt warm meer. Smaak was verder wel redelijk. Bezorger was er pas ruim 20 minuten na de afgesproken tijd.

Sebo Generaal
30 mei 2021
Kevin
29 mei 2021
Jasper
28 mei 2021
Tijn klappe
22 mei 2021

Lekkah

Rinus Floris
15 mei 2021

Bestelling gemakkelijk, bezorging mooi op tijd volgens afspraak, eten was geweldig lekker.

Atie Hartman
15 mei 2021

Verkeerde saus bij Pollo de Crema. Er zat kaassaus bij de champignonsaus. Ongeveer half om half. Smaakte gelukkig wel goed. Bezorging half uur te laat.

Jan
11 mei 2021

De bezorger kon het adres niet vinden. Pizza’s waren afgekoeld

Lala
9 mei 2021

Veel te laat en koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tevreden klant
6 mei 2021
Willem Alexander
5 mei 2021

Het was heerlijk, en ook op afgesproken tijd klaar.

Gerald
30 april 2021

Super kwaliteit ! Precies op afgesproken tijd ! Echt een aanrader !! Word ons vaste adres 👌

Geuje van Benthem
28 april 2021

Laat bezorgd en niet compleet, eten voor de rest goed.

Marjon
27 april 2021

17:30 bestelling geplaatst voor 19:10, na 4 keer bellen en een uur lang te horen hebben gekregen ‘is onderweg mevrouw’ was de bestelling er uiteindelijk om 21:00 uur. Is niet de 1e keer dat het zo lang duurt, goed eten maar om er vaker te bestellen weet ik nog niet zo goed.. hopelijk dat er wat aan gedaan word.

Daniëlle
27 april 2021

Ik had al lang niks meer besteld, maar was erg aangenaam verrast dat de smaak van de pizza enorm verbeterd was!

Dini van Dijk
26 april 2021
Dennis
26 april 2021

Poh, lekker!

Fokkert
22 april 2021

De pizza’s van jullie zijn super lekker! Absoluut!! Alleen jammer dat de pizza van onze dochter niet was zoals besteld er miste onderdelen. En de pizza maker zou wat netter moeten werken.. zat met handen ingrediënten van pizza’s af te plukken... niet z’n smakelijk gezicht.

L Bakker
19 april 2021

Bestelling was meer dan een uur te laat. Eten was niet warm meer. Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurt. Heel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard
18 april 2021

Was erg lekker en stond exact op aangegeven tijdstip klaar. (eigenaar wist dat ik eerder andere ervaring had met afhaaltijdstip en bood excuses aan). Nu dus wel perfect voor mekaar!

Marjon
11 april 2021

Ruim een uur te laat met bezorgen. Niet voldoende wisselgeld.. dus ook nog teveel betaald.

bruintjes
10 april 2021

jammer dat ik nu voor een 2e x extra ei heb besteld en betaald heb maar weer niet gekregen !!! zou prettig vinden dat de volgende x een korting berekend wordt , heb de code van de 10% korting ook nergens terug kunnen vinden alle mails van de bestelling kan ik terug vinden behalve die .misschien handiger om dat automatisch te doen bij jullie ,je kan tenminste zien hoe vaak de klant besteld heeft

Gerrie
5 april 2021
Marianne Slimmen
2 april 2021

Het eten kwam dit een half uur te vroeg. Toevallig kwam net mn zoontje van 8 jr net thuis. Het eten was koud en er misten 2 pita kaas, voor de kinderen. Jammer

Rene
30 maart 2021

Na dat het zaterdag helemaal niks was te laat en koud eten was het vandaag uitstekend mooi op de afgesproken tijd en nog goed warm zo moet het altijd zijn

L G C
28 maart 2021

Pizza zou om 19.50 uur bezorgd worden, maar was er pas om 21.00. en was toen lauw. Mede eter was vanwege avondklok zonder eten al naar huis. Ik bestel nooit weer bij Bella Italia.

Klooster
27 maart 2021

Koud en 1.5 uur te laat

Rene
27 maart 2021

de bestelling te laat bezorgd scheelt maar 40 minuten was ook te merken het eten was echt koud dus niet te eten was ook niet op te warmen dus vuilnisbakken voer

Gerard
27 maart 2021
Sebo Generaal
26 maart 2021
Johan
22 maart 2021

We kregen een zwartgeblakerde pizza binnen, gebeld en er zou een nieuwe gebracht worden. Dit hebben ze keurig opgelost alleen duurde het wel lang voordat deze er was dus de rest was al uitgegeten. Ook de kapsalon had erg slappe niet helemaal gare frites. Niet de kwaliteit die we gewend zijn van Bella

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L Bakker
21 maart 2021
Daan van de Pol
16 maart 2021

eten was vlot koud maar wel lekker, had warmer gemogen. bezorgingslot die was gekozen was niet de eerste dus niet zo snel mogelijk maar de bezorging was wel een halfuur eerder dan verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esmeralda
15 maart 2021
Rook
12 maart 2021

Superrrr zelfs 5 minuten te vroeg

bruintjes
11 maart 2021

jammer dat er geen extra ei op zat bij wat ik besteld heb en wel heb betaald

ex-zwolse
10 maart 2021

had om 16.00 besteld met als bezorgtijd 18.00 opgegeven, erg jammer dat het er al om 17.40 was, kon toen nog niet eten door afspraak elders, gevolg lauw eten, voor de rest prima.

Martijn
9 maart 2021

Prima eten bij dit bedrijf. Zowel de pizza's als de vlees gerechten zijn goed van qualiteit. Alleen altijd later qua bezorgen dan aangegeven. Maar dat maakt de smaak weer goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

07 03 21
8 maart 2021

Bezorgen niet op afgesproken tijd dat blijkt heel normaal te zijn toen ik belde wasr ze bleven konden ze wel binnen een paar minuten er zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Atie
4 maart 2021

Rand van de pizza te hard en deels verbrand. Rest van de pizza heerlijk, heeft goed gesmaakt.

Lute lok
3 maart 2021

Eten was mooi optijd

Diederik
28 februari 2021

Het eten bij Bella Italia is altijd geweldig lekker. Nu nog makkelijker te bestellen via de website. Bezorging keurig netjes en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manon
28 februari 2021

Duurt lang voordat je het is hebt. Wel lekker

Ilona
28 februari 2021

2x online besteld , waardeloos !1x verkeerde bestelling 1x bestelling van 3 pizza 1,5 uur te laat !!

Antoinet Boxum
26 februari 2021
Karin
26 februari 2021

Het eten is heel goed, alleen had ik zonder uitjes over de spareribs besteld en er zat toch wat overheen. Om half zes online besteld, om half zeven de bestelling ingesteld, 10 over zeven wordt het bezorgd. Dit kan verbeterd worden!!!

Gerard
25 februari 2021

Deze keer weer prima voor mekaar en erg lekker

Sander
21 februari 2021
Johan Lageweg
21 februari 2021

+ Heerlijk gegeten en ik vind het een plus dat jullie tegenwoordig bezorgen in warmhoud tas waardoor het eten duidelijk warmer aankomt. - bezorgtijd : ik had om 17:57 besteld en kon als eerstvolgende besteltijd kiezen voor 19:20 maar toen er om 19:50 nog niks was maar even gebeld uiteindelijk is de bestelling om 19:57 geleverd en dat is bijna 40 minuten later

Potkamp
20 februari 2021

Heerlijk niks op of aan te merken gewoon goed 👍

Mondria
20 februari 2021

Weer erg lekker gegeten! Alles was goed gaar, warm en alles compleet.

bruintjes
19 februari 2021

als pizza's aankomen ligt alles naar 1 kant en 1 kant is gewoon dubbel gevouwen dit is niet de 1e x

Friet
19 februari 2021

Ruim een uur te laat en wanneer je belt krijg je te horen binnen 2 minuten mevrouw. Wat uiteindelijk nog 20 minuten duurt.

Thea Klunder
19 februari 2021

Het smaakte goed maar het was gewoon jammer dat het koud was het was meer als een uur toelaat ik neem aan dat wij de laatsten waren en dat het daarom koud was

Alinda
16 februari 2021

Goede snelle levering, erg lekker,

Heleen
16 februari 2021

Bestelling was 2 uur te laat. Lauw en was niet compleet.

N.Zieleman
14 februari 2021

Eten was een uur te laat! En niet meer warm/heet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geert
14 februari 2021

Te laat , niet warm, en geen aardappelen of frites meegeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
10 februari 2021
Karina Slot
10 februari 2021

Drie kwartier te laat. Ja we hebben t druk zegt de bezorger en de man die telefoon beantwoorde was ronduit onbeleefd. Pizza shoarma was lauw warm. Erg jammer we zijn beter gewend.

S bos
9 februari 2021
Max/gerralt van dijk
7 februari 2021

Was erg slecht!!!! Koud eten en erg slappe aardappelen. * Bezorgen was anderhalfuur later snap dat het glad is maar bel dan even dat het later wordt of haal het bezorgen er helemaal uit 06-23501687 Gerralt 06-16762089 Max

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kuperus
7 februari 2021

De bestelling kwam 25 minuten te laat, en ze hadden geen kruidenboter en sausjes geleverd. Dus gebeld en sausjes kwamen weer 20 minuten later maar toen waren we al uitgegeven. Eten was wel héérlijk.

Gerard
5 februari 2021

Eten was erg lekker en stond mooi op tijd klaar. Alleen per ongeluk de saus vergeten bij te voegen die we erbij hebben besteld.

Alinda Visscher
5 februari 2021

Prima service, heerlijk gegeten! Bestellen online is ideaal! Ga ik zeker vaker doen!

Spans
3 februari 2021